Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vizita Melaniei Trump la graniţa cu Mexiul a generat un scandal uriaş de imagine

O vizită-surpriză la frontiera cu Mexicul, a Melaniei Trump, a generat un scandal uriaş de imagine. Jacheta pe care prima doamnă a purtat-o a eclipsat gestul de a lua partea familiilor de migranţi. Haina avea imprimat pe spate mesajul "nu îmi pasă"

de Redactia Observator

la 22.06.2018 , 22:28

O vizită-surpriză la frontiera cu Mexicul, a Melaniei Trump, a generat un scandal uriaş de imagine. Jacheta pe care prima doamnă a purtat-o a eclipsat gestul de a lua partea familiilor de migranţi. Haina avea imprimat pe spate mesajul "nu îmi pasă". În loc să îmbunătăţească imaginea soţului său, a provocat indignare.

Toată lumea speculează şi se întreabă ce a vrut să transmită Melania Trump, când a ales această jachetă pentru vizita menită să schimbe viziunea întregii lumi asupra politicii dusă de soţul ei.

 "Adevărul este că nu îmi pasă. Ţie?" -  scrie pe spatele gecii pe care prima doamnă o poartă cu nonşalanţă la plecarea spre frontiera cu Mexicul. 

Vezi și

Stephanie Grisham, purtătorul de cuvânt al Melaniei Trump: "Este doar o jachetă! Nu există niciun mesaj ascuns. Într-o vizită importantă precum cea din Texas, sper că presa nu va alege să se concentreze asupra garderobei primei doamne." 

Nu există, însă, coincidenţe în politică. Nu la un asemenea nivel, scrie presa de peste Ocean. 

În timpul zborului soţia preşedintelui american s-a schimbat. Când a ajuns la un adpăpost în care se găsesc 60 de copii separaţi de părinţii intraţi ilegal în SUA, şi-a făcut apariţia într-o haină bej, uni.

Donald Trump, preşedintele SUA: "Mesajul scris pe spatele jachetei Melaniei se referă la presa care lansează ştiri false. Melania a aflat cât de nedreaptă este şi nu-i mai pasă!" 

Încurajată, aşadar, de soţ, la finalul vizitei, Melania Trump s-a îmbrăcat din nou în jacheta care a stârnit atâtea controverse, inclusiv pe internet. 

Nu este pentru prima oară când Prima Doamnă a Statelor Unite atrage atenţia cu alegerile sale vestimentare. Melania a fost criticată pentru că a purtat tocuri atunci când a vizitat locurile afectate de uraganul Harvey.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Vizita Melaniei Trump la graniţa cu Mexiul a generat un scandal uriaş de imagine