Antena Meniu Search
x

Video Vladimir Putin "a dispărut" de pe TV, în direct, în timp ce ținea un discurs pe stadionul Lujniki

În timp ce în Ucraina continuă bombardamentele, la Moscova este sărbătoare. Peste o sută de mii de ruşi au asistat la un spectacol grandios prin care au fost aniversaţi 8 ani de la anexarea Peninsulei Crimeea. În momentul în care pe scenă a urcat Vladimir Putin, festivităţile s-au transformat într-o manifestaţie pro-Kremlin. Liderul rus a explicat că a început invazia în Ucraina pentru a scăpa regiunile separatiste din Donbas de "genocidul ucrainean". Discursul preşedintelui rus a fost primit cu urale de spectatorii din tribune şi cei alţi peste 100 de mii de oameni care au urmărit evenimentul din afara stadionului, pe un ecran uriaş. Mesajul lui Putin a fost tăiat brusc după doar câteva minute, dar Kremlinul spune că a fost o defecţiune tehnică.

de Redactia Observator

la 18.03.2022, 17:03

Vladimir Putin pe stadionul Lujniki
Vladimir Putin "a dispărut" de pe TV, în direct, în timp ce ținea un discurs pe stadionul Lujniki - Russia-24

Vladimir Putin era pe cale să laude eroismul militarilor ruşi angajaţi în lupte în Ucraina, în faţa a zeci de mii de persoane, pe stadionul Lujniki, moment în care televiziunea publică rusă Russia-24 a început să difuzeze alte momente de la acest eveniment, discursuri oficiale şi cântece populare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rossiya-24 a reluat, un sfert de oră mai târziu, difuzarea intervenţiei liderului de la Kremlin. Un purtător de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat ulterior agenţiilor ruse de presă că transmisiunea în direct a fost întreruptă din cauza unei defecțiuni tehnice la un server.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Vladimir Putin "a dispărut" de pe TV, în direct, în timp ce ținea un discurs pe stadionul Lujniki