Antena Meniu Search
x

Vladimir Putin a fost votat drept cel mai atrăgător bărbat din Rusia

Vladimir Putin este considerat cel mai atrăgător bărbat al Rusiei. Acest lucru a fost constatat în urma unui sondaj realizat în perioada 22 martie-1 aprilie.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 02.04.2021, 15:43

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei - Profimedia Images
  • Vladimir Putin a fost votat drept cel mai atrăgător bărbat din Rusia
  • Preşedintele a păstrat un avantaj considerabil în raport cu cei mai apropiați concurenți ai săi

Potrivit unui sondaj realizat de Superjob.ru, publicat vineri, 18% dintre bărbați și 17% dintre femeile chestionate l-au numit pe președintele Vladimir Putin drept cel mai frumos bărbat din Rusia. 19% dintre bărbați s-au numit pe ei drept ''cel mai frumos bărbat din Rusia'', în timp ce 18% dintre femei au spus că nu există bărbați frumoși în Rusia.

Avantaj considerabil în raport cu cei mai apropiați adversari

"Rușii îl numesc în continuare pe Vladimir Putin cel mai atractiv bărbat celebru din țară. Nici actorii, nici sportivii sau alți politicieni nu pot concura cu el astăzi", a declarat Superjob.ru, în ciuda scăderii de 1% a ratingului său faţă de anul trecut.

Acesta a păstrat un avantaj confortabil în raport cu cei mai apropiați concurenți ai săi, actori precum Dmitry Nagiyev, Danila Kozlovsky și Konstantin Khabensky, a căror frumusețe a fost recunoscută de doar 2-3% dintre respondenți, potrivit The Moscow Times

Superjob.ru a declarat că a efectuat un sondaj personal în rândul a 1.000 de bărbați și 1.000 de femei în peste 300 de orașe rusești în perioada 22 martie-1 aprilie. Rezultatele au fost publicate la câteva zile după ce parlamentarii au adoptat o legislație care îi permite lui Putin să rămână președinte până în 2036. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Vladimir Putin a fost votat drept cel mai atrăgător bărbat din Rusia