Vladimir Putin a fost votat drept cel mai atrăgător bărbat din Rusia

De Andreea Anghel.
Publicat: 02.04.2021, 15:36.
Actualizat: 02.04.2021, 15:43

Vladimir Putin este considerat cel mai atrăgător bărbat al Rusiei. Acest lucru a fost constatat în urma unui sondaj realizat în perioada 22 martie-1 aprilie.

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei

Profimedia Images

Potrivit unui sondaj realizat de Superjob.ru, publicat vineri, 18% dintre bărbați și 17% dintre femeile chestionate l-au numit pe președintele Vladimir Putin drept cel mai frumos bărbat din Rusia. 19% dintre bărbați s-au numit pe ei drept ''cel mai frumos bărbat din Rusia'', în timp ce 18% dintre femei au spus că nu există bărbați frumoși în Rusia.

Avantaj considerabil în raport cu cei mai apropiați adversari

Citește și:

"Rușii îl numesc în continuare pe Vladimir Putin cel mai atractiv bărbat celebru din țară. Nici actorii, nici sportivii sau alți politicieni nu pot concura cu el astăzi", a declarat Superjob.ru, în ciuda scăderii de 1% a ratingului său faţă de anul trecut.

Acesta a păstrat un avantaj confortabil în raport cu cei mai apropiați concurenți ai săi, actori precum Dmitry Nagiyev, Danila Kozlovsky și Konstantin Khabensky, a căror frumusețe a fost recunoscută de doar 2-3% dintre respondenți, potrivit The Moscow Times.

Superjob.ru a declarat că a efectuat un sondaj personal în rândul a 1.000 de bărbați și 1.000 de femei în peste 300 de orașe rusești în perioada 22 martie-1 aprilie. Rezultatele au fost publicate la câteva zile după ce parlamentarii au adoptat o legislație care îi permite lui Putin să rămână președinte până în 2036.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.