Antena Meniu Search
x

Vladimir Putin ar fi fost operat de urgență - La Stampa

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, ar fi fost operat de cancer, de urgență, spun surse apropiate Kremlinului, potrivit cotidianului italian La Stampa

de Redactia Observator

la 16.05.2022, 14:15

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Profimedia Images

În urmă cu o săptămână, liderului rus i s-ar fi făcut brusc rău, fiind transportat de urgență la o clinică din Moscova, potrivit surselor citate de cotidianul italian. 

În același timp, aparatul de la Kremin ar pregătit un plan pentru a-i acoperi absența. Astfel, „zece zile de videoclipuri pre-înregistrate sunt gata montate” și pregătite să fie transmise publicului. 

Sâmbătă, șeful serviciilor secrete ucrainene a declarat, într-un interviu pentru Sky News, că Vladimir Putin este foarte bolnav de cancer. Liderul de la Kremlin se află într-o „stare psihică şi fizică foarte proastă şi este foarte bolnav”, având cancer, dar şi alte afecţiuni, susține generalul ucrainean. 

Speculații privind starea de sănătate a lui Putin

Totodată, un oligarh apropiat de Kremlin susține, într-o înregistrare secretă obținută de publicația New Lines Magazine, că președintele rus ar suferi de o formă de cancer de sânge. Noi speculații privind starea de sănătate a șefului de stat au fost amplificate și după absența acestuia de la evenimentul său preferat din Rusia, când utilizatorii de internet au observat, într-o înregistrare video, că Putin ar avea niște pete în obraji.

În luna mai 2022, site-ul de investigații Proekt scria că Vladimir Putin ar avea cancer de tiroidă. Jurnaliștii au publicat o listă cu specialiștii care l-ar fi vizitat pe liderul de la Kremlin, la Soci. Potrivit acestora, un medic specializat în cancer tiroidian l-ar fi vizitat de 35 de ori. Ulterior, Kremlinul a negat că președintele rus ar avea probleme de sănătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Vladimir Putin ar fi fost operat de urgență - La Stampa