Antena Meniu Search
x

Vladimir Putin pedepsește companiile care s-au retras din Rusia și spune că va găsi soluții la sancțiunile Occidentului

Vladimir Putin spune că Rusia nu intenţionează să se ascundă de nimeni şi este pregătită să lucreze cu orice partener străin care doreşte acest lucru şi care nu recunoaşte sancţiunile impuse statului rus. Declarația a fost făcută joi, în cadrul şedinţei de guvern, conform agenţiei de presă de stat ruse, Interfax.

De Redactia Observator la 10.03.2022, 19:05
Vladimir Putin pedepsește companiile care s-au retras din Rusia și spune că va găsi soluții la sancțiunile Occidentului - Profimedia Images

"Noi înşine nu ne vom ascunde de nimeni. Suntem deschişi să lucrăm cu toţi partenerii noştri străini care doresc acest lucru", a mai precizat Putin. Vladimir Putin a cerut protecţie pentru drepturile investitorilor străini care nu vor părăsi Rusia.

”Drepturile investitorilor şi colegilor noştri străini care rămân şi lucrează în Rusia trebuie protejate în siguranţă. Cer guvernului să nu piardă acest aspect din vedere”, a subliniat el, potrivit news.ro.

Vladimir Putin pedepsește companiile care se retrag din Rusia

O atitudine diferită ar trebui adoptată faţă de companiile care au decis să-şi închidă operaţiunile în Rusia, a mai spus el.

Pe acelaşi subiect

”În ceea ce îi priveşte pe cei care urmează să-şi închidă unităţile de producţie, trebuie să acţionăm decisiv şi în niciun caz să nu permitem să se producă vreo daună furnizorilor locali de componente ruseşti. Trebuie, aşa cum a sugerat premierul nostru, să introducem administraţie externă şi să transferăm ulterior aceste întreprinderi către cei care doresc să lucreze”, a continuat el.

Liderul de la Kremlin spune că are soluții la sancțiunile impuse Rusiei

”Există suficiente instrumente legale, de piaţă şi nu este nevoie să se permită arbitraritatea”, a spus el.

Rusia va putea găsi soluţii la toate problemele împreună cu alte ţări care nu recunosc sancţiunile impuse Rusiei, a mai afirmat liderul rus, citat de Interfax.

”Împreună cu partenerii noştri, cei care nu recunosc aceste acţiuni ilegale, vom găsi fără îndoială soluţii la toate acele probleme pe care încearcă să ni le creeze”, a adăugat el.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Vladimir Putin pedepsește companiile care s-au retras din Rusia și spune că va găsi soluții la sancțiunile Occidentului