Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un român a cumpărat 1.000 de litri de motorină, apoi i s-a răsturnat containerul pe șosea, la Tecuci. Pierdere uriașă și amendă de la ISU

Ghinion incredibil pentru un român care s-a grăbit să-și facă rezerve de motorină, speriat că prețul la combustibili ar putea exploda. Omul a cumpărat 1.000 de litri de motorină, de la o benzinărie din Tecuci, însă a pierdut mai mult de jumătate din cantitate, după ce containerul în care o transporta i s-a răsturnat pe șosea. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.03.2022, 17:28

Vezi și

Purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi a transmis că pompierii au intervenit cu o autospecială din cadrul Secţiei de Pompieri Tecuci pentru asigurarea măsurilor de siguranță în apropierea unei benzinării, după ce un bazin de plastic încărcat cu 1000 de litri de motorină s-a răsturnat pe şosea. Potrivit ISU, şoferul unei autoutilitare de tip papuc a alimentat la staţia Peco din apropiere, iar la efectuarea virajului la ieşirea din staţie bazinul s-a răsturnat pe şosea.  

Momentul în care șoferul încearcă să ridice containerul pe jumătate gol, înapoi în mașină, a fost filmat de un martor. ”Ca în filmele cu proști”, se aude spunând acesta pe filmare.

Benzinăria de la care a cumpărat motorina, amendată cu 10.000 de lei

Paguba va fi cu atât mai mare cu cât bărbatul riscă acum o amendă considerabilă de la ISU Galați, întrucât este interzisă comercializarea de combustibil în orice tip de rezervor. Deocamdată, inspectorii așteaptă ca poliția să facă rost de imaginile surprinse de camerele de supraveghere din benzinărie, ca să aibă probă că a alimentat acolo. 

Pe acelaşi subiect

Pentru moment, doar stația peco a fost sancționată cu 10.000 lei, pentru că a permis alimentarea în recipiente neconforme.

O echipă de inspectori ai Departamentului de Prevenire Incendii efectuează o anchetă la faţa locului.

ANPC şi ANAF vor să confişte veniturile făcute de staţiile care au vândut benzină şi motorină la suprapreț

Şeful ANPC condamnă creşterea preţurilor la motorină şi benzină şi spune că se ia în calcul ipoteza unei iniţiative de tip cartelar. Autorităţile iau în calcul confiscare veniturilor realizate de benzinării în urma comericalizării cu preţuri artificial mărite.

Preşedintele ANPC, Horia Constantinescu, a declarat joi, după şedinţa de la Palatul Victoria pe tema creşterii preţurilor la carburanţi, de miercuri, care a produs cozi imense la benzinării în întreaga ţară, că ”am putea vorbi de o structură, sau o iniţiativă de tip cartelar” şi că se analizează dacă unii comercianţi au majorat preţurile pentru că au făcut-o şi alţii.

Român filmat când umple cu combustibil un container de 1.000 litri, la o benzinărie din Slatina

Panica a pus stăpânire pe șoferii români, care au luat cu asalt benzinăriile din țară, miercuri seară, să se asigure că își fac plinul înainte de o eventuală majorare a prețului la combustibil. Doar că unii dintre șoferi nu au venit la pompă doar cu mașinile, și erau ”înarmați” cu bidoane și containere.

Așa s-a întâmplat la o stație Petrom din Slatina, unde, în contextul isteriei scumpirii combustibilului, un șofer a venit la benzinărie cu o autoutilitară care transporta un container de aproximativ 1.000 de litri, pe care a început să-l încarce, spre nemulţumirea celor care aşteptau la coadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un român a cumpărat 1.000 de litri de motorină, apoi i s-a răsturnat containerul pe șosea, la Tecuci. Pierdere uriașă și amendă de la ISU