Antena Meniu Search
x

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, a fost confirmat cu COVID-19, la câteva luni după ce soţia sa a fost spitalizată din acelaşi motiv

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a anunţat luni după-amiază că este infectat cu coronavirus, după ce testul pe care l-a făcut a ieşit pozitiv.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 09.11.2020, 20:15

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei
Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, a fost confirmat cu COVID-19 - Profimedia Images
  • Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus
  • Şeful statului a anunţat că se simte bine
  • Cele mai importante știri ale zilei, la Observator 19

Preşedintele se simte bine, notează mediafax.ro, care citează Kyiv Post. Potrivit unor oficiali, şi şeful Cancelariei prezidenţiale din Ucraina, Andriy Yermak, este infectat cu virusul Sars-CoV-2. 

''Nu există oameni norocoşi pentru care Covid-19 să nu fie un pericol. În pofida tuturor măsurilor, am primit un rezultat pozitiv'', a anunţat Volodimir Zelenski prin Twitter.

Şeful statului ucrainean a intrat în izolare după ce rezultatul testului a ieşit pozitiv. 

''Mă simt bine şi iau multe vitamine. Promit să intru în izolare, dar voi continua să lucrez. Voi depăşi această boală, aşa cum fac cei mai mulţi oameni. Va fi bine'', a precizat preşedintele Ucrainei.

În urmă cu câteva luni, prima doamnă a Ucrainei a fost internată în spital din cauza COVID-19.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, a fost confirmat cu COVID-19, la câteva luni după ce soţia sa a fost spitalizată din acelaşi motiv