Antena Meniu Search
x

Video Weekend-ul de Halloween, marcat de tragedii în SUA. 11 persoane au murit în urma mai multor atacuri sângeroase

Weekend-ul dinaintea Halloween-ului a adus noi atacuri sângeroase în Statele Unite. Se pare că de vineri până duminică au avut loc nu mai puţin de 12 atacuri armate, în urma cărora 11 oameni au murit, iar alţi 76 au fost răniţi. În acest timp, vedetele de la Hollywood s-au intrecut în ţinute "înspăimântătoare".  

de Redactia Observator

la 30.10.2023, 22:05

Vezi și

Statele Unite au avut parte de un weekend sângeros, marcat de violențe armate, majoritatea la petrecerile de Halloween. De la nord la sud şi de la est la vest au fost atacuri: Chicago, Texas, Florida, Indiana.

Weekend-ul de Halloween, marcat de tragedii

La sosirea polițiștilor, s-au auzit focuri de armă în zonă și s-a observat o mulțime numeroasă care fugea.

În trei zile bilanţul e unul tragic - 11 morţi şi 76 de răniţi.  

Pe acelaşi subiect

Cum s-au costumat vedetele de la Hollywood

La Hollywood, vedetele au bifat măcar un eveniment fastuos şi s-au întrecut în ţinute cât mai originale. Actriţele Jessica Alba și Paris Hilton i-au adus un omagiu lui Britney Spears cu ținutele lor. Ambele dive au purtat costume inspirate de videoclipul "Toxic" din 2003. 

Jessica Alba a purtat o salopetă transparentă, strălucitoare și o perucă lungă blondă, în timp ce paris Hilton a purtat celebra ţinută de însoțitor de zbor din videoclipul cântăreţei. 

Şi Justin Bieber, Megan Fox şi Paris Jackson s-au numărat printre celebritățile care au participat la petrecerea anuală de Halloween organizată de Cindy Crawford și de soţul ei, la Los Angeles. Cei doi s-au costumat în John Travolta şi Olivia Newton John din musicalul Grease. 

Chiar dacă nu a avut timp de petrecere, Adele s-a costumat în Morticia Addams la unul dintre concertele ei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Weekend-ul de Halloween, marcat de tragedii în SUA. 11 persoane au murit în urma mai multor atacuri sângeroase