Antena Meniu Search
x
LIVE

Whoopi Goldberg a fost diagnosticată cu Covid. Starea de sănătate a actriţei nu este momentan îngrijorătoare

Actriţa Whoopi Goldberg, gazdă a „The View”, a fost diagnosticată cu Covid-19, a anunţat Joy Behar, una dintre colegele sale de emisiune.

De Redactia Observator la 04.01.2022, 08:36
Whoopi Goldberg a fost diagnosticată cu Covid
Whoopi Goldberg a fost diagnosticată cu Covid - Profimedia Images

„Din păcate, Whoopi a fost testată pozitiv înainte de vacanţă, dar probabil va reveni săptămâna viitoare”, a spus Behar.

Ea a afirmat că starea de sănătate a lui Goldberg nu este îngrijorătoare momentan: „Având în vedere că este vaccinată şi a primit şi boosterul, simptomele ei au fost foarte, foarte uşoare. Suntem foarte precauţi aici, la «The View»”.

Sunny Hostin, o altă gazdă a emisiunii, a dezvăluit că mama ei şi ea au fost testate pozitiv la Covid-19, în timpul sărbătorilor, însă s-au recuperat după ce au stat în izolare în săptămâna de Crăciun.

În ediţia de luni a emisiunii, gazdele şi invitaţii au participat de la distanţă, aflându-se în locuri diferite, ca măsură de prevenire a răspândirii Covid-19. Programul va continua cel mai probabil să folosească acest format şi în săptămânile viitoare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Whoopi Goldberg a fost diagnosticată cu Covid. Starea de sănătate a actriţei nu este momentan îngrijorătoare