Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Zeci de cadavre, recuperate după ce două autobuze au căzut în râu, în timpul unei alunecări de teren din Nepal. Cum s-au salvat trei pasageri

Douăzeci şi cinci de cadavre au fost recuperate după ce două autobuze s-au prăbuşit într-un râu în urma unei alunecări de teren produse pe 12 iulie în centrul Nepalului, a declarat un oficial local luni, potrivit Xinhua, în timp ce 37 de persoane sunt în continuare date dispărute.

de Redactia Observator

la 22.07.2024 , 18:12

- Profimedia

Numărul persoanelor care călătoreau cu autobuzele a fost iniţial estimat la 65, dar a fost revizuit la 62 după verificări. "Trei pasageri au reuşit să iasă înotând din râu, iar cadavrele a 25 au fost recuperate", a indicat Indradev Yadav, şeful districtului Chitwan.

Locul în care se află celelalte persoane şi cele două autobuze este încă necunoscut, a declarat Yadav pentru Xinhua, adăugând că forţele de securitate nepaleze şi o echipă indiană formată din 12 membri continuă operaţiunea de căutare, relatează Agerpres.

Circa 130 de persoane şi-au pierdut viaţa în incidente cauzate de ploi în Nepal de la începutul sezonului musonic pe 10 iunie, potrivit poliţiei nepaleze.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Zeci de cadavre, recuperate după ce două autobuze au căzut în râu, în timpul unei alunecări de teren din Nepal. Cum s-au salvat trei pasageri