Antena Meniu Search
x

Zeci de case inghitite de un val urias de gheata

Cand toata lumea credea ca iarna a trecut, cateva localitati din nordul Americii au fost asaltate de ghetari. Neobisnuitul fenomen a fost provocat de incalzirea rapida a vremii, insotita de un vant puternic

Vezi și

Cea mai grava situatie s-a inregistrat intr-o localitate canadiana, unde aproape 20 de case au fost pur si simplu inghitite de un zid de gheata.

Neobisnuitul fenomen i-a facut pe cativa localnici din statul american Minneasota sa deschida camerele video. Uimirea s-a transformat repede in groaza, cand si-au dat seama ca valul de gheata le poate acoperi casele. Nu s-a intamplat asta, dar peste granita in Canada, ghetarii au sfaramat peretii de lemn si chiar acoperisurile unor case. Locatarii abia au reusit sa scape.

Localitatea a fost devastata, acum doi ani, de inundatii si multe case abia fusesera reparate, cu cheltuieli destul de mari. Acum, proprietarii trebuie sa o ia de la inceput. Autoritatile locale au decretat stare de urgenta, in vreme ce specialistii le-au explicat localnicilor ce s-a intamplat.

In amonte, gheata s-a topit foarte repede, iar presiunea apei a impins pur si simplu zidul de gheata peste case.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Zeci de case inghitite de un val urias de gheata