Antena Meniu Search
x

Zeci de morţi după ce un incendiu uriaş a curprins o clădire de birouri. Oamenii s-au aruncat pe geam ca să scape de flăcări (Video)

Cel puţin 25 de oameni au murit, iar alte câteva zeci au fost răniţi într-un incendiu uriaş care a cuprins o clădire de birouri din Dhaka, Bangladesh.

de Redactia Observator

la 17.02.2020, 15:42

Zeci de morţi după ce un incendiu uriaş a curprins o clădire de birouri. Oamenii s-au aruncat pe geam ca să scape de flăcări (Video) - Twitter / capturi video YouTube

Cel puţin 25 de oameni au murit, iar alte câteva zeci au fost răniţi într-un incendiu uriaş care a cuprins o clădire de birouri din Dhaka, Bangladesh.

Un incendiu devastator a cuprins joi o clădire cu birouri în capitala statului Bangladesh, Dhaka.

25 de persoane au murit, iar alte câteva zeci au fost rănite, informeză The New York Times.

Mai multe înregistrări video publicate pe reţelele de socializare arată dimensiunea dezastrului, cum flăcările mistuie cele 24 de etaje ale blocului turn F.R., din cartierul Banani.

S-au aruncat pe geam ca să scape din infern

Martorii tragediei au declarat pentru presa locală că au văzut cum mai multe persoane s-au aruncat pe geam, în încercarea de a scăpa din infern.

Mulţi s-au agăţat de cabluri pentru a coborî pe exteriorul clădirii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Incendiul a izbucnit la ora locală 13.00, iar ofițerul Ataur Rahman, din cadrul Departamentului de Pompieri, a informat că la faţa locului au intervenit 21 de brigăzi de pompieri. Abia spre seară, militarii au reuşit să controleze incendiul.

Din cele 25 de persoane decedate, 19 au fost găsite în interiorul blocului turn. 

70 de oameni au fost răniţi, iar autorităţile spun că bilanţul morţilor ar putea creşte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Zeci de morţi după ce un incendiu uriaş a curprins o clădire de birouri. Oamenii s-au aruncat pe geam ca să scape de flăcări (Video)