Antena Meniu Search
x

Zeci de români alături de mii de oameni așteaptă să se facă ora 12 ca să intre în Grecia fără să mai stea în carantină

Zeci de români alături de mii de oameni așteaptă să se facă ora 12 ca să intre în Grecia fără să mai stea în carantină. Imagini cu cozile de la vamă au devenit virale pe Facebook.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 15.06.2020, 12:29

  • Românii care au plecat în vacanță în Grecia, blocați în Bulgaria, la vamă.
  • Noi reguli de izolare, după ora 12.

Zeci de români așteaptă să intre în Grecia, la vama cu Bulgaria, la Promachonas, alături de ei fiind mii de oameni în aceeași situație. Coada de autovehicule s-a format pentru că toată lumea așteaptă săs e facă ora 12:00, de la care intră în vigoare noi reguli legate de pandemia de coronavirus.

Astfel, după această oră, nu mai ești obligat să intri în carantină la o adresă declarată, la sosirea în Grecia. Practic, românii plecați în vacanță stau la coadă ca să se bucure de libertate în sejurul lor, nu să rămână blocați într-o casă sau într-un hotel, în carantină.

"O coada imensă deoarece se permite intrarea în Grecia după ora 12:00, fără obligația măsurii de carantină la domiciliul declarat!

Imaginile au exclusivitate și sunt de la această oră!", a scris pe Facebook Nina Ghiță, în grupul Români rezidenți în Grecia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Zeci de români alături de mii de oameni așteaptă să se facă ora 12 ca să intre în Grecia fără să mai stea în carantină