Antena Meniu Search
x

Zeci de ucraineni aflaţi într-un buncăr, în lacrimi după interpretarea emoționantă a unei fetiţe. ”Până şi bărbaţii au plâns”

Interpretarea emoționantă a unei fetițe a melodiei de succes „Let It Go” din filmul de animație Frozen, interpretată și înregistrată în timp ce stătea ghemuită într-un adăpost anti-bombă din Kiev, a devenit virală.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 07.03.2022, 11:09

Momente emoţionante într-un buncăr din Ucraina
Momente emoţionante într-un buncăr din Ucraina - Captură Video

Videoclipul în care apare fetiţa pe nume Amelia, cântând la adăpost, a fost postat pentru prima dată pe Facebook, joi, de Marta Smekhova, care spune că l-a filmat cu permisiunea mamei fetei, scrie Daily Mail.

„De la primul cuvânt în buncăr s-a aşternut liniştea... toată lumea și-a lăsat treburile deoparte și a ascultat un cântec al acestei fete care tocmai strălucea..nici măcar bărbații nu și-au putut ține lacrimile. Până şi ei au plâns”, a scris Smekhova.

Nu este clar când a fost făcut videoclipul sau unde se află adăpostul în Kiev.  Imaginile au fost distribuite de zeci de ori pe Facebook. A fost repostat pe diverse site-uri de social media, fiecare versiune adunand zeci de mii de vizualizări. 

Război în Ucraina, ziua 12

Pe acelaşi subiect

Sute de mii de oameni continuă să fugă din Ucraina în ţările vecine, în timp ce armata rusă creşte ritmul și puterea bombardamentelor. În mai multe zone, printre care Kiev, Irpin sau Harkov, situaţia este critică. Administrația capitalei ucrainene a făcut apel la organizațiile internaționale pentru ajutor: "Mii de oameni sunt izolați, de aproape o săptămână supraviețuiesc fără electricitate, apă, hrană, ajutor medical și mijloace de subzistență. Sunt în pericol direct". Ieri, Vladimir Putin a avertizat, în timpul unei discuţii telefonice cu Emmanuel Macron, că își va atinge obiectivele "fie prin negociere, fie prin război".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Zeci de ucraineni aflaţi într-un buncăr, în lacrimi după interpretarea emoționantă a unei fetiţe. ”Până şi bărbaţii au plâns”