Antena Meniu Search
x

"Ziua Cântarului" la Grădina Zoologică

La grădina zoologică din Londra a venit, din nou, Ziua Cântarului.O dată pe an, toate animalele sunt cântărite iar starea lor de sănătate este evaluată de veterinari

Vezi și

La grădina zoologică din Londra a venit, din nou, Ziua Cântarului.O dată pe an, toate animalele sunt cântărite iar starea lor de sănătate este evaluată de veterinari. 

Mult mai multe sunt, însă, speciile cărora nu le place cu niciun chip să fie deranjate, nici măcar pentru binele lor. Aşa că îngrijitorii sunt nevoiţi să recurgă la tot felul de metode pentru ca, pur şi simplu, să păcălească animalele pe care le au în grijă. La broasca ţestoasă, cântarul este ascuns sub iarba din ţarc. Cam la fel se procedează şi cu tigrii şi celelalte feline mari care pot deveni periculoase dacă se supără. Dar alte specii dau şi mai mari bătăi de cap.

Din fericire, majoritatea animalelor din grădină sunt mai blânde, de la impunătoarele cămile până la melci şi broaşte. La marea cântărire asistă câţiva jurnalişti şi fotoreporteri dar publicul nu are acces, deoarece aglomeraţia ar fi, probabil, atât de mare încât operaţiunea ar deveni şi mai grea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » "Ziua Cântarului" la Grădina Zoologică