Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Zoologul britanic Adam Britton, condamnat la 10 ani de închisoare pentru că a abuzat sexual şi torturat zeci de câini

Zoologul britanic Adam Britton a fost condamnat la 10 ani și cinci luni de închisoare după ce a recunoscut că a abuzat sexual şi torturat zeci de câini în Australia.

de Redactia Observator

la 08.08.2024 , 16:08

Zoologul britanic Adam Britton, condamnat la 10 ani de închisoare pentru că a abuzat sexual şi torturat zeci de câini Zoologul britanic Adam Britton, condamnat la 10 ani de închisoare pentru că a abuzat sexual şi torturat zeci de câini - Facebook/Adam Britton

Celebrul zoolog care a lucrat la producțiile BBC și National Geographic a pledat vinovat pentru 56 de acuzații legate de bestialitate și cruzime împotriva animalelor, scrie Independent.

Zoologul a torturat cel puţin 39 de câini

Zoologul britanic s-a filmat torturând până la moarte animalele. De asemenea, a încărcat videoclipurile online sub pseudonime. Cel puțin 39 de câini, inclusiv nouă cățeluşi, au murit în urma abuzurilor din partea profesorului de la Universitatea Charles Darwin. Britton și-a torturat chiar şi propriii câini. 

Articolul continuă după reclamă

„Vorbeam cu cineva despre motivul pentru care îmi place să chinui câinii”, a scris el într-un grup de chat secret. „La început nu eram sigur, dar acum trăiesc pentru asta. Nu mă pot abține să chinui câinii"

„În copilărie eram sadic față de animale, dar îmi reprimasem această dorinţă. În ultimii ani am început din nou, iar acum nu mă pot opri. Nu vreau", a scris el.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Zoologul britanic Adam Britton, condamnat la 10 ani de închisoare pentru că a abuzat sexual şi torturat zeci de câini