Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Accidentul din Suceava, pe Drumul Morţii E85, a fost filmat. O tânără mamă şi copiii ei au ajuns în stare gravă la spital

Accidentul cumplit produs marţi în județul Suceava, pe Drumul Morţii E85, în urma căruia o şoferiţă de 34 de ani a ajuns în stare critică la spital, iar copiii săi, cu vârste de 4 și 7 ani au fost răniţi grav, a fost surprins de o cameră de supraveghere. Maşina lor s-a ciocnit violent de un autobuz plin cu pasageri, după ce femeia nu ar fi acordat prioritate.  

de Angela Bertea

la 18.09.2024 , 13:28

Deşi se afla în maşină alături de cei doi copii, un băieţel de 7 ani şi o fetiţă de 4, şoferiţa nu ar mai fi ţinut cont de regulile de circulaţie şi a virat la stânga pentru a intra pe E85.

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere. "Nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autobuz condus de către un bărbat de 55 de ani", a declarat Ionuţ Epureanu, de la IPJ Suceava.

Şoferiţa, găsită în stop cardio-respirator

Vezi și

Autobuzul venea dinspre Suceava şi se deplasa înspre Siret, iar, în această intersecţie, şoferul autobuzului spune că maşina i-a ieşit direct în faţă. 

Pe acelaşi subiect

În ciuda eforturilor şoferului, impactul nu a mai putut fi evitat. "Am frânat, am încercat să fac dreapta şi am prins-o cumva în lateral", a explicat Dan, bărbatul care se afla la volanul autobuzului.

Cei care au reuşit să iasă primii din autobuz au sărit într-un suflet să o ajute pe mamă şi pe cei doi copii, apoi au dat alarma. La sosirea salvatorilor şoferiţa se afla deja în stop cardio-respirator. 

"Femeia era în stare de inconştienţă, iar cei doi minori, deşi conştienţi şi cooperanţi, au suferit traumatisme multiple", a declarat un reprezentant al ISU Suceava.

Mama şi cei doi copii, transportaţi la spital

Din fericire, după zeci de minute în care a fost resuscitată, inima tinerei a pornit din nou. Atât ea, cât şi copiii au transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava. 

Zona este cunoscută însă pentru numărul alarmant de accidente. Poliţia a deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Accidentul din Suceava, pe Drumul Morţii E85, a fost filmat. O tânără mamă şi copiii ei au ajuns în stare gravă la spital