Meniu
Search
x

Accidentul de la Buhuși a fost filmat, iar imaginile par să îi contrazică pe polițiști. VIDEO

Răsturnare de situație în cazul accidentului produs în urmă cu două zile la Buhuși, în care a fost implicată o autospecială de poliție. Șoferul mașinii în care au intrat agenții spune că aceștia nu ar fi avut semnalele acustice pornite.

De Clara Mihociu la 21.11.2020, 19:11
Accidentul de la Buhuși a fost filmat, iar imaginile par să îi contrazică pe polițiști Vezi și
  • După accident, oamenii legii au transmis că autospeciala avea în funcțiune semnalele acustice și luminoase.
  • Șoferul mașinii în care au intrat polițiștii spune, însă, că a auzit semnalele acustice abia după impact.

Reamintim că duminică, o maşină de poliţie aflată în urmărire, la Buhuși, în Bacău, a fost implicată într-un accident rutier soldat cu trei răniți.

Mașina polițiștilor s-a izbit într-un alt autoturism care a efectuat viraj la stânga în fața lor. 

După accident, oamenii legii au transmis că autospeciala avea în funcțiune semnalele acustice și luminoase.

Șoferul mașinii în care au intrat polițiștii spune, însă, că a auzit semnalele acustice abia după impact. Iar imaginile filmate de camera de bord par să susțină varianta bărbatului.

"În jurul orei 3-4 după amiază a fost accidentul. Mă deplasam dinspre Peco, direcția Buhuși- Bacău. La un moment dat am mers, am mers nu s-a auzit absolut nimic, nici un semnal acustic, nimic, nimic, am incetinit. M-am asigurat, am semnalizat pentru a schimba direcția de mers spre partea stângă și m-am trezit direct bușit de o mașină de poliție. Atunci auzind și semnalele acustice", a declarat șoferul pentru Observator.

Omul spune că ar fi auzit semnalele acustice, dacă erau pornite.

"După impact am auzit. Până la momentul impactului, cum se observă și din imaginile trimise, până la impact nu se aude nici un semnal acustic. În mașină s-ar fi auzit, indiferent cât de tare era muzica. Din spusele domniilor lor, aveau semnanlele acustice și luminoase mult mai de departe, deci dacă aveau pe o rază de un kilometru cum spun ei, cu siguranță ar fi trebuit să le aud și eu, nu la momentul impactului", a mai spus bărbatul, care a precizat că va contesta în instanță acuzațiile care i se aduc.

Ce spune Poliția Bacău

"Din verificările efectuate până în prezent a rezultat că polițistul care a condus autospeciala nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de circulație și ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism.

În momentul când autospeciala de poliție a schimbat banda de circulație, a pornit semnalele acustice și luminoase. Ambii conducători auto au fost testatți alcoolscopic, rezultatele fiind negative".

Cazul este cercetat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buhuși.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Fii Observator » Accidentul de la Buhuși a fost filmat, iar imaginile par să îi contrazică pe polițiști. VIDEO