Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Au fost nişte momente de groază!" Mărturia bărbatului fugărit cu toporul, în Ploiești, de un individ care a pierdut bani la jocuri de noroc

Doi tineri au trăit clipe de groază după ce un individ i-a ameninţat cu un topor. Bărbatul, pus pe scandal după ce a pierdut bani la jocurile de noroc, şi-a vărsat toată furia pe maşina celor doi. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere, imagini care ne-au fost trimise pe Fii Observator. Victimele au depus plângere la poliţie, dar se tem că bărbatul va dori să se răzbune. Urmează imagini cu un puternic impact emoţional. 

de Cristi Georgescu

la 10.09.2021 , 21:37

Ionuţ Vasil, victimă: A venit cu toporul, m-a alergat, a dat în maşină. Distrugeri, m-a alergat pe stradă, m-am pitit după maşini. 

E mărturia cutremurătoare a tânărului care abia a scăpat cu viaţă din mâinile unui individ agresiv, înarmat cu un topor. Mai întâi, bărbatul pus pe scandal l-a stropit cu o găleată cu apă. Apoi a pus mâna pe un topor şi a alergat după tânăr sute de metri. Se opreşte la un moment dat, îşi varsă nervii pe maşină şi se face nevăzut. 

Ionuţ Vasil, victimă: Când a ieşit prietena mea din agenţie, a început să ţipe "poliţia", s-a speriat şi a fugit cu toporul. 

Vezi și

Scandalul din Ploiești a început aseară, în jurul orei 20

Individul a intrat într-o sală de jocuri din Ploieşti, unde şi-a pierdut banii. Apoi s-a enervat şi a început să lovească aparatele de joc. O angajată a chemat pază şi a fost dat afară. Nu înainte de a o ameninţa pe tânără. 

Ionuţ Vasil, victimă: A zis că o aşteaptă şi îi dă cu toporul în cap.

Speriată, fata l-a rugat pe Ionuţ, iubitul ei, să vină după ea. Când a ajuns acolo, indvidul agresiv a decis să-şi mute nervii de la ea la el. 

Ionuţ Vasil, victimă: Aşteptam în faţa agenţiei. Acest tip a venit la mine, necunoscându-l, că îi dau cu toporul în cap. Au fost nişte momente de groază! În 2021 nu se poate să fii alergat cu toporul pe drum.

După atac, cei doi tineri s-au speriat atât de tare că au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Cristi Georgescu, corespondent Observator: Imediat după apelul la 112, poliţiştii au ajuns la faţa locului şi au ridicat camerele de supraveghere din zonă. Le-au analizat cu atenţie şi au identificat tânărul agresiv. Angajata şi iubitul ei au mers aseară la poliţie pentru audiere.

Scandalagiul a dat şi el explicaţii în faţa poliţiei. Culmea, agenţii au aflat că tânărul de 24 de ani nici nu avea ce căuta pe stradă. Abia întors din Anglia, trebuia să fie în carantină. A fost audiat câteva ore şi apoi trimis acasă. Cele două victime se tem însă că individul va căuta răzbunare şi vor să ceară ordin de protecţie. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ce alegeţi: plata la proprietate sau online, prin site-urile de rezervări?
Observator » Fii Observator » "Au fost nişte momente de groază!" Mărturia bărbatului fugărit cu toporul, în Ploiești, de un individ care a pierdut bani la jocuri de noroc