Antena Meniu Search
x

Video Bărbat găsit carbonizat după un incendiu care a izbucnit într-un bloc din Giroc, lângă Timișoara

S-a dat alerta noaptea trecută în localitatea timişeană Giroc, după ce un apartament dintr-un bloc de la ieşirea din comună a fost cuprins de flăcări. 

de Redactia Observator

la 21.06.2021, 15:48

Vezi și

Întreaga clădire a fost evacuată, însă bărbatul de 57 de ani care locuia în apartament nu s-a mai putut salva. Alţi doi locatari au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-au intoxicat cu fum. 

Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă acum să afle de la ce a izbucnit incendiul. 

Clădire mistuită de flăcări, la Sânnicolau

Tot azi-noapte în localitatea Sânnicolau din Timiş, un magazin cu produse chinezeşti a fost cuprins de flăcări. Clădirea a ars aproape în totalitate. Din fericire, nu au existat victime şi încă se fac cercetări pentru a se afla de la ce a pornit incendiul.

Pe acelaşi subiect

La locul intervenției au fost prezente și echipe din cadrul operatorului de energie electrică și gaze, echipaje de poliție și jandarmi.

La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la acoperișul clădirii și la încăperile din interior. În total, au fost afectați de incendiu în jur de 900 mp din clădire.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, pompierii au stabilit cauza probabilă a incendiului: efect termic al curentului electric (cablu electric defect).

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Bărbat găsit carbonizat după un incendiu care a izbucnit într-un bloc din Giroc, lângă Timișoara