Antena Meniu Search
x

Video Bloc din Cluj, mistuit de flăcări în timp ce pompierii aşteptau autoscara unui alt detaşament. Cea din dotare nu a funcţionat

Incendiu violent într-un bloc din Floreşti, lângă Cluj. Prima maşină de pompieri care a ajuns în zonă avea scara defectă, aşa că flăcările s-au extins rapid la etajele superioare. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 07.04.2022, 21:31

Vezi și

Focul a distrus până acum 9 apartamente aflate la mansarda blocului, dar aproape toate celelealte au fost afectate de apa folosită de pompieri la stingere. Incendiul a fost observat în jurul orei 15, într-un apartament de la etajul 4. Oamenii au sunat la 112, iar la faţa locului a fost trimisă o autoscară a pompierilor, cu care puteau acţiona direct din dreptul apartamentului respectiv, însă aceasta nu a funcţionat. 

Focul s-a extins sub ochii pompierilor

Ulterior, a fost trimisă o autoscară de la un alt detaşament, dar până la sosire acesteia, din cauza presiunii scăzute la apă, nu s-a putut interveni în mod eficient. Astfel că, sub ochii pompierilor, focul s-a extins de la un apartament la altul. 

Pagube uriaşe. Cauza incendiului nu a fost stabilită

Pagubele sunt uriaşe şi nu toţi proprietarii aveau apartamentele asigurate. O femeie care a suferit un atac de panică a primit îngrijiri medicale la faţa locului, într-o ambulanţă, iar cei care nu au găzduire la noapte vor sta într-un adăpost al primăriei. Deocamdată nu se ştie care a fost cauza declanşării incendiului.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Fii Observator » Bloc din Cluj, mistuit de flăcări în timp ce pompierii aşteptau autoscara unui alt detaşament. Cea din dotare nu a funcţionat