Antena Meniu Search
x

Galerie foto Dezastru pe o şosea din Chiajna: un drum s-a surpat din cauza vremii şi a devenit o adevărată capcană pentru şoferi

Vremea a dat mari bătăi de cap mai multor bucureşteni. O stradă din Chiajna s-a surpat sub greutatea maşinilor, după ce ploaia a dus la tasarea unui şanţ acoperit cu pietriş. Un tir, dar şi alte maşini au rămas blocate în şanţul inundat.

de Mihaela Uretu

la 20.05.2021, 17:24

Vezi și
  • Mașini blocate în șanț după ploaie, în Chiajna

Strada Ilie Petre din Chiajna a fost reparată în urmă cu numai patru luni. Numai că în loc de beton, drumarii au folosit nisip și pietriș. Din cauza ploii, suprafața s-a tasat și s-a surpat, iar șanțul creat a fost acoperit cu apă. Șoferii care au trecut pe acolo nu aveau cum să vadă capcana care îi aştepta.

Tir încărcat cu fier beton, prins într-o groapă

Un tir încârcat cu fier beton a rămas blocat în nămol încă de la primele ore ale dimineţii, iar echipele de intervenție ajunse la fața locului s-au chinuit ore în şir să îl scoată. Au fost aduse și trei excavatoare.

Pe acelaşi subiect

Victor: Camionul s-a surpat în urma unor lucrări efectuate în minunatul cartier rezidenţial din Chiajna. Lucrări efectuate de mântuială în încercarea eşuată de a astupa gropile rămase în urma introducerii unor ţevi de canalizare acoperite doar cu pietriş. Primarul nu îşi face treaba încă o dată. Întreg cartierul este plin de astfel de gropi ce pun în pericol vieţile oamenilor. Tir-ul a rămas blocat pe la ora 9.00. 

Capcane pentru mașini după ploaia de azi 

Și alți șoferi au trăit experiențe asemenătoare. Mai multe autoturisme și dubițe au intrat în șanțurile pline de apă care au apărut după ce strada s-a surpat.

Andrei: Strada are cratere de un metru.Toate maşinile sunt îngropate. Au săpat în mijlocul străzii şi toate maşinile sunt îngropate în pământ. 

Majoritatea străzilor din comuna Chiajna, nu au canalizare, iar blocurile construite înghesuit fac ca în multe locuri să apară inundatii, deşi ploile căzute în ultimele ore au fost moderate cantitativ.

Adrian: Cea mai bogată comună din România  este  de fapt cea mai subdezvoltată. Cei care au făcut lucrarea, au făcut-o de mântuială. Locatarii unui complex de 3 blocuri nu puteau ieşi să meargă la muncă. Oricum, toată strada, tot cartierul este un adevarat haos. Blocuri construite foarte aproape unu de altul, oricând se poate repeta tragedia de acum câteva zile din Popeşti Leordeni şi aici. 

Maria: ​De 2 săptămâni locatarii trăiesc un calvar. Uber-ul anulează cursele, noi ne stricăm mașinile. Suntem ignorați total.

Adreea: Este inadmisibil ce se întâmplă. Autoritățile din această comună nu au făcut nimic constructiv în ultimii doi ani de când locuiesc aici. Acum două zile aici a fost o gaură imensă, s-a lucrat cu două excavatoare. Gaura era imensă, doar au acoperit-o cu pământul scos. Astăzi arată așa. Primăria Chiajna pune în pericol comunitatea prin astfel de lucrări. Rolul lor este să verifice. Nu este primul incident de acest fel în acest cartier.

- material realizat cu informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » Dezastru pe o şosea din Chiajna: un drum s-a surpat din cauza vremii şi a devenit o adevărată capcană pentru şoferi