Antena Meniu Search
x

Video Imagini cu intervenţia pompierilor la incendiul din Popeşti-Leordeni. Mansarda unui bloc arde de mai bine de două ore

Este panică în Popeşti-Leordeni după ce mansarda unui bloc a luat foc. Blocul respectiv este situat chiar în apropierea unei benzinării, iar pompierii se chinuie să stingă focul de mai multe ore.

de Mihaela Uretu

la 17.05.2021, 18:39

Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

Incendiul s-a produs la mansarda unui bloc de trei etaje din localitatea Popeşti-Leordeni, în acest moment, putând fi observată o degajare intensă de fum, fără flacără, la nivelul acoperişului, pe o suprafaţă de aprox 600 mp.

Conform ISU Ilfov au fost verificate apartamentele, pentr evacuarea locatarilor, iar din fericire, nu sunt persoane rănite. 

Însă oamenii sunt îngrijoraţi pentru că blocul se află în apropierea unei benzinării. 

Martor: Incendiu masiv chiar lângă benzinărie. Nu se poate ajunge decât cu o singură autospecială. În acest moment îmcă se încearcă stingerea lui. Este foarte greu de accesat. Pompierii au peste 10 autospeciale la locul incendiului. Din păcate, doar 2 pot acţiona pentru că s-a construit un bloc lângă altul. Problema este că locuiesc în zonă şi îmi este frică pentru viaţa mea! Au făcut construcţii fără străzi şi fără locuri de acces măcar pentru pompieri. Presupun că primăria a dat aceste avize şi au încasat bani grei pentru ca noi să ardem ca şobolanii! Arde de cel puţin 2 ore. Dar se vede clar cât de îngreunată este intervenţia pompierilor care se luptă cu flăcările de pe stradă. Dacă ar fi fost spaţiul necesar cu siguranţă nu ardea tot. Problema este spaţiul. Acest bloc este lipit de benzinărie.

- material realizat cu informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Imagini cu intervenţia pompierilor la incendiul din Popeşti-Leordeni. Mansarda unui bloc arde de mai bine de două ore