Antena Meniu Search
x

Video Imagini dramatice la incendiul din Constanța. Un pacient este resuscitat în curtea spitalului de Boli Infecțioase, după ce secția ATI a luat foc

Imagini dramatice de la incendiul din Constanța, acolo unde secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase a luat foc. Mai mulți pacienți au fost evacuați pe geam, iar un pacient a fost resuscitat de medici în curtea spitalului. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.10.2021, 11:26

Vezi și

Intervenție dramatică a pompierilor, în această dimineață, după ce un incendiu a izbucnit la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, în secția de Terapie Intensivă.

A fost activat Planul Roşu de intervenţie, iar cel puţin 15 pacienţi au fost evacuaţi. Potrivit publicațiilor locale, a fost activat și Planul Alb.  Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum. 

Pe acelaşi subiect

Pacienții sunt transferați la Spitalul Județean

De la ISU Călărași au fost trimise în sprijin 7 ambulanțe SMURD și 1 autospecială pentru transport victime multiple, iar de la ISU Ialomița se deplasează 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială pentru transport victime multiple. Pacienții sunt transferați la Spitalul Județean. 

 ISU Constanța confirmă decese în incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, dar nu știe despre câte persoane este vorba. Neoficial, au fost raportați 9 pacienți morți.

Florin Cîțu îl trimite pe Raed Arafat la Constanța

În acest moment, este activată o celulă de criză la MAI pentru a coordona intervenția și a se asigura că sunt evacuați pacienții și că sunt locuri pentru ei în alte spitale. 

Premierul Florin Cîțu i-a solicitat secretarului de stat Raed Arafat să meargă la fața locului pentru a se asigura că operațiunile de acolo se desfășoară fără probleme.

În proximitatea locului desfășurării intervenției se instalează un spital mobil pentru triajul pacienților.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Fii Observator » Imagini dramatice la incendiul din Constanța. Un pacient este resuscitat în curtea spitalului de Boli Infecțioase, după ce secția ATI a luat foc