Antena Meniu Search
x

Video Imagini surprinse imediat după ce depozitul de mase plastice din Salonta a luat foc: În momentul în care a izbucnit se lucra în acel depozit

Un incendiu de proporții a izbucnit în această dimineață la Salonta, în județul Bihor. Două hale au fost cuprinse în scurt timp de flăcări. Din fericire nu au existat victime.

de Mihaela Uretu

la 09.07.2021, 13:48

Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

Incendiul a fost anunţat la 112 încă de la 03:41 de către unul dintre angajaţi. La faţa locului s-au deplasat 30 de pompieri cu 8 autospeciale, printre care şi una de cercetare chimică, radiologică, biologică şi nucleară. Iar potrivit reprezentanţilor ISU, incendiul a fost localizat abia la 6:20 dimineaţa. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, deşi pagubele materiale sunt însemnate. 

Martor via Fii Observator: Pe la ora 3 noaptea a izbucnit incendiul. Au fost mai multe sesizări la primărie pentru acele deșeuri care erau depozitate acolo, au ajuns sa fie depozitate până aproape de drum. Depozitul este deținut de o persoana de cetățenie chineză. În momentul în care a izbucnit incendiul se lucra în acel depozit, angajații au sunat la 112. Dacă direcția vântului se schimba spre oraș o să fie o problemă mai mare din cauza fumului toxic. Deocamdată fumul merge spre Ungaria.

Potrivit martorilor, incendiul nu a fost stins în totalitate. La finalul misiunii pompierii vor stabili cauza producerii incendiului. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » Imagini surprinse imediat după ce depozitul de mase plastice din Salonta a luat foc: În momentul în care a izbucnit se lucra în acel depozit