Antena Meniu Search
x

Incendiu într-un bloc din zona Doamna Ghica, din Bucureşti. 11 persoane evacuate, una fiind transportată la spital

Pompierii au intervenit vineri dimineaţă pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul 7 al unui bloc din zona Doamna Ghica, din Bucureşti. În total, au fost evacuate 11 persoane, una fiind transportată la spital.

de Redactia Observator

la 08.04.2022, 11:50

Vezi și

UPDATE: Incendiul a fost lichidat cu puţin timp înaintea orei 8:00. În total, au fost evacuate 11 persoane dintre care 4 au primit îngrijiri medicale.

O persoană a fost transportată la spital.

Reprezentanţii ISU au anunţat că este în desfăşurare o intervenţie pentru stingerea unui incendiu în zona Doamna Ghica. 

Incendiu într-un bloc de zece etaje din Bucureşti

Pe acelaşi subiect

Conform ISU, foscul  se manifestă într-un apartament de la etajul 7 al unui bloc de zece etaje, cu degajări de fum. Din cauza fumului dens care a pătruns si pe casa scării, două persoane au fost evacuate din apartamentele învecinate de către echipajele de intervenţie, relatează news.ro.

ISU acţionează cu detaşamentul special de Salvatori, cu şase autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o echipă de descarcerare şi cinci echipaje SMURD. La acest moment traficul rutier este restricţionat pe Str. Dna Ghica, pe sensul dinspre Bd. Lacul Tei către Şos. Colentina, precum şi pe străzile adiacente.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Incendiu într-un bloc din zona Doamna Ghica, din Bucureşti. 11 persoane evacuate, una fiind transportată la spital