Antena Meniu Search
x

Video Incendiu la un bloc aflat în curs de reabilitare din cartierul Rahova: Locatarii au fost evacuaţi, nu sunt victime

Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit miercuri dimineaţă la un bloc de pe Calea Rahovei. Imaginile au fost surpinse de martori şi au fost trimise pe Fii Observator.

de Mihaela Uretu

la 11.08.2021, 12:21

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Potrivit pompierilor, incendiul se manifestă pe două laturi ale unui bloc din Calea Rahovei, cu degajări mari de fum. ”Pe una dintre laturi, cea din spate, incendiul se manifestă pe toata faţada”, a precizat ISU Bucureşti-Ilfov. 

Incendiul de proporţii a izbucnit cam de vreo 30 de minute la un bloc care este în reabilitare termică, iar pompierii intervin zece autospeciale de stingere cu 3 autoscări. Se pare că incendiul se manifestă până la etajul doi. 

ISU Bucureşti-Ilfov a constituit mai multe echipe de căutare salvare pentru evacuarea locatarilor care erau în momentul izbucnirii incendiului în acel bloc. În scurt timp clădirea a fost evacuată, iar din fericire nu sunt persoane rănite. Potrivit salvatorilor, nu mai arde cu flacără şi se acţionează atât din interior, cât şi din exterior. 

Rely Cornea via Fii Observator: Încă arde, nu știm ce, trec întruna autospeciale. De mai bine de o oră. 

Autorităţile au anunţat că linia 32 a fost blocată 30 de minute, pe ambele sensuri. Totodată, sunt afectate și liniile de autobuz cu traseele în zonă. Pe sensul spre Piața Unirii, autobuzele sunt blocate în continuare.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Incendiu la un bloc aflat în curs de reabilitare din cartierul Rahova: Locatarii au fost evacuaţi, nu sunt victime