Antena Meniu Search
x

Video Mărturia şocantă a unui taximetrist care a fost implicat într-un accident. Bărbatul a fost ameninţat şi bătut de către cei vinovaţi: Nu mi se pare normal ca tot eu să fiu ameninţat deşi eram nevinovat

Un taximetrist din Sibiu  a trecut prin clipe de coşmar. Rănit  într-un accident  rutier, el a fost luat  la bătaie chiar  de şoferul  care  provocase accidentul. Acesta era băut şi l-a ameninţat cu moartea pe  taximetrist. Agresorul nu s-a calmat  nici când la faţa locului au ajuns ambulanţele. A devenit recalcitrant  şi cu medicii şi asistenţii sosiţi să acorde primul ajutor. Aşa că a fost nevoie de intervenţia  jandarmilor pentru calmarea spiritelor. Atenţie urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.   

de Redactia Observator

la 25.08.2021, 17:19

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Totul s-a intamplat în data de 16 august, la  ora 5 dimineaţa. Taximetristul lăsase un client într-o  benzinărie din oraş şi se pregătea să plece la o altă comandă.

Rănit şi plin de sânge, taximetristul a ieşit din maşină  pentru  a  cere  ajutor. Şoferul care provocase  accidentul a început să-l înjure, să-l ameninţe şi să-l  lovească.

La un moment dat agresorul l-a ameninţat  şi cu moartea. Taximetristul s-a speriat şi s-a ascuns într-un bloc aflat vizavi de benzinărie. Şoferul  nu s-a liniştit  nici când echipajele de ambulanţă au sosit la faţa locului.

Jandarmii l-au încătuşat pe bărbat şi l-au condus la Spitalul de Urgenţă pentru prelevarea de probe biologice.  

Pe acelaşi subiect

Alexandru  a fost  spitalizat  nouă zile.  Acum vrea să-şi caute  dreptatea în instanţă  şi cere ca agresorul să fie  tras la răspundere, mai ales că a aflat că acesta nu este la prima abatere fiind cercetat sub control judiciar. 

În prezent, cercetările polițiștilor vizează săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului, urmând ca, în cazul în care victima va depune plângere, cercetările să fie extinse și pentru  infracțiunea de lovire sau alte violențe. Ultimul cuvânt în această anchetă îl are procurorul de caz care va decide vinovăția sau nevinovăția celor implicați.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » Mărturia şocantă a unui taximetrist care a fost implicat într-un accident. Bărbatul a fost ameninţat şi bătut de către cei vinovaţi: Nu mi se pare normal ca tot eu să fiu ameninţat deşi eram nevinovat