Meniu
Search
x

Video Momentul în care o tânără din Chiajna este salvată din mijlocul inundațiilor de către polițiștii locali: "O salvează. Fii atent că intră pe geam"

Imagini demne de un film cu cascadori au fost surprinse nu foarte departe de Bucureşti. O tânără a intrat pe geamul mașinii de poliție după ce a rămas blocată în mijlocul apei.

De Mihaela Uretu la 18.06.2021, 17:09
Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

Nu trece o zi fără avertizări de vreme rea, iar efectele sunt pe măsură. Locatarii unui cartier rezidenţial din Chiajna sunt exasperaţi de inundaţiile cu care se confruntă în ultima perioadă. La fiecare ploaie mai zdravănă, canalizarea nu mai face faţă, aşa că străzile se transformă în adevărate lacuri. 

Un astfel de "lac" s-a format şi astăzi pe strada Salcâmilor, după doar câteva zeci de minute de ploaie. Ghinionul a fost ca în acel moment o şoferiţă să treacă prin zonă. Femeia a rămăs blocată în mijlocul apei şi a fost nevoită să apeleze la ajutorul poliţiei. 

Imaginile au fost surprinse de nişte tineri care se aflau în acel moment în zonă. Din imagini se poate vedea cum tânăra blocată dă poliţiştilor bunurile personale, după care intră în maşina poliţiei locale pe geam. 

Martor via Fii Observator: După câteva ore de ploaie aceasta este situația în Chiajna, pe str. Salcâmilor. Asta se întâmplă frecvent când plouă puțin mai mult. Este cunoscută strada pt "lacul" acela. 

Pe acelaşi subiect

Redăm mai jos discuţia dintre cei care au surprins respectivele imagini.

O salvează.

O salvează! Daţi-vă că o salvează!

Poate cade în băltoacă.

Fii atent că intră pe geam.

Pai ăia dacă deschid ușa, rămân și ei în apă cu mașina.

Nu, s-a răzgândit. A zis: „Nu pot! Am rău de apă. Mă înec.”

O salvează, bă!

Și cu mașina ce face?

Acolo rămâne.

A închis-o bine.

Dar a lăsat geamul și ușa deschise.

- material realizat cu informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Fii Observator » Momentul în care o tânără din Chiajna este salvată din mijlocul inundațiilor de către polițiștii locali: "O salvează. Fii atent că intră pe geam"