Antena Meniu Search
x

Video Prelungirea Ghencea, inundată după o ploaie de 30 de minute. Şoferii şi-au avariat mașinile, apa depășea un metru în anumite zone

Mai multe străzi din prelungirea Ghencea au fost inundate astăzi, după o ploaie torențială ce a durat mai bine de 30 de minute. În toată țara este până joi o informare de instabilitate atmosferică.

de Mihaela Uretu

la 08.06.2021, 18:57

Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

A fost rupere de nori marţi după-amiază în prelungirea Ghencea, din Capitală.  Mai multe străzi din au fost de-a dreptul inundate. În zona cartierului Latin, apa a depășit roțile mașinilor. Mai multe autoturisme au rămas blocate pentru că nu au mai putut înainta, iar șoferii care s-au aventurat să treacă prin apă și-au stricat maşinile după ce apa a ajuns la motor.

Bucureștenii au surprins imagini cu maşinile care înaintau cu greu prin apa ce depășea şi un metru în anumite zone. Şi un autobuz STB a întâmpinat dificultăţii din cauza cantităţii mari de precipitaţii.  Iar proprietarii unui bloc dintr-un cartier rezidenţial s-au trezit că parcarea subterană a fost inundată. Meteorologii au anunţat că, începând de marți şi până joi noapte, vor fi ploi care vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, vijelii și grindină în toată țara. Instabilitatea atmosferică va fi însă puternică până la sfârșitul săptămânii.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză specială şi pentru Capitală. Îndeosebi în cursul după-amiezelor și al serilor de marți, miercuri și joi vor fi perioade cu înnorări și averse însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. 

Pe acelaşi subiect

Şi în Bragadiru mai multe străzi au fost inundate. 

Nu numai Capitala a fost lovită de ploi puternice. A plouat torenţial şi în Craiova. Potrivit informaţiilor trimise pe Fii Observator, imaginile au fost surprinse chiar în cetrul oraşului, acolo unde a plouat fara întrerupere mai bine de 20 de minute. 

- material realizat cu informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Fii Observator » Prelungirea Ghencea, inundată după o ploaie de 30 de minute. Şoferii şi-au avariat mașinile, apa depășea un metru în anumite zone