Antena Meniu Search
x

Video O nouă zi cu aglomerație în vămile din vestul țării. ”Sentimentul general este că nu se dorește ca diaspora să mai vină în țară!”

O nouă zi cu aglomerație la vămile din vestul României. Un tânăr care s-a întors în țară duminică ne-a semnalat pe Fii Observator că a fost nevoit să aștepte aproximativ trei ore în Vama Borș ca să primească documentele de carantinare, în condițiile în care a avut un test negativ pentru Covid.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 26.04.2021, 11:42

Vezi și

”Am fost destul de norocos, am așteptat 2 ore și jumătate. Alti oameni au stat de la 7 dimineața până în jur de ora 14. (...) Din păcate, soluțiile găsite de autorități nu sunt cele optime. Sentimentul general este că nu se doreste ca diaspora să mai vină în tara”, ne-a scris Valentin pe Fii Observator.

Potrivit Poliției de Frontieră, la frontiera româno-ungară sunt deschise 10 puncte de trecere cu specific rutier pentru categoriile de mijloace de transport, astfel:.

  • pe raza jud. Arad: P.T.F. Nădlac – Nagylak, P.T.F. Nădlac II – Csanadpalota, P.T.F. Turnu – Batonnya, P.T.F. Vărşand – Gyula
  • pe raza jud. Bihor: P.T.F. Salonta – Mehkerek, P.T.F. Borş – Artand, P.T.F. Borş II – Nagykzreky, P.T.F. Valea lui Mihai - Nyirabrany;
  • pe raza jud. Satu Mare: P.T.F. Urziceni – Vallaj şi P.T.F. Petea - Csengersima.

Aglomerație este și în Vama Petea, așa cum reiese din imaginile trimise de Alexandru pe Fii Observator.

Pe acelaşi subiect

Aglomerație în Vama Petea

Alexandru via Fii Observator!

Aglomerație în Vama Petea 2

Alexandru via Fii Observator!

45.400 persoane au intrat sâmbătă în țară, anunță Poliția de Frontieră

În data 24.04.2021, prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalitățile de control aproximativ 81.600 persoane, cetățeni români și străini, cu peste 31.100 mijloace de transport (dintre care 13.300 automarfare).

Pe sensul de intrare au fost aproximativ 45.400 persoane cu 17.000 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 36.200 persoane cu 14.100 mijloace de transport.

”Poliția de frontieră lucrează la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere, în prezent traficul derulându-se în condiţii normale pentru această perioadă. Astfel, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, care este cel mai tranzitat punct de trecere (în ultimele 24 de ore, prin acest punct au intrat 7.000 de persoane şi 3.500 autovehicule), formalitățile de frontieră  pe sensul de intrare de țară se derulează pe 7 artere de control. În plus, pentru efectuarea formalităţilor cu celeritate, poliţiştii de frontieră folosesc staţii mobile”, se arată în comunicatul autorităților.

Polițiștii informează că întârzierile se datorează și faptului că, după realizarea controlului de frontieră pentru verificarea documentelor de călătorie, șoferii sunt preluați de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică aflați în puncte pentru efectuarea triajului epidemiologic.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » O nouă zi cu aglomerație în vămile din vestul țării. ”Sentimentul general este că nu se dorește ca diaspora să mai vină în țară!”