Meniu
Search
x

Video Pavilionul acoperit din spatele Izvorului Ferdinand I din Băile Govora, grav avariat de căderea unui copac tăiat greşit. Momentul a fost surprins

Pavilionul acoperit din spatele Izvorului Ferdinand I, care fusese restaurat anii trecuţi, a fost grav avariat de căderea unui copac tăiat greşit.

De Mihaela Uretu la 22.06.2021, 19:11
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

România stă pe o adevărată comoară. Izvoare cu ape minerale care ar putea să ne aducă faimă în lumea întreagă pentru turismul balnear. Staţiunea Băile Govora era cunoscută cândva pentru cel mai curat aer din Europa, dar şi pentru apele sale vindecătoare. Astăzi însă mai multe clădiri sunt distruse. 

Foişorul de lemn care înconjoară principalul izvor din oraş fusese restaurat de câţiva ani, însă a fost distrus zilele trecute, după ce un copac a fost tăiat greşit. 

Oamenii din zonă sunt nemulţumiţi şi spun că acel copac nu reprezenta un pericol.

Via Fii Observator: Au distrus izvoarele din stațiunea Băile Govora, județul Vâlcea, copacul tăiat nu reprezenta pericol. Dar sunt multe lucruri care sunt făcute greșit intenționat. Totul este din vina autorităţilor locale. Tot tineretul a plecat din oraș. Majoritatea sunt în Sibiu, București, orașul e pe ducă, clădirile care înainte reprezentau orașul acum sunt aproape prăbușite, promisiuni și minciuni din partea primarului care au dus la distrugere. Izvoarele erau imaginea orașului. Acum şi ele s-au prăbușit. 

Pe acelaşi subiect

- material realizat cu informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Fii Observator » Pavilionul acoperit din spatele Izvorului Ferdinand I din Băile Govora, grav avariat de căderea unui copac tăiat greşit. Momentul a fost surprins