Antena Meniu Search
x

Video Probleme pe zborul Craiova - Roma. Avionul a survolat zeci de minute şi a aterizat pe un alt aeroport. Pasageră: E o nebunie totală, sunt oameni cu atacuri de panică

Au fost momente de panică pentru pasagerii unei curse care a plecat de la Craiova spre Roma. Avionul în care erau a aterizat pe aeroportul Fiumicino şi nu pe cel din Ciampino, aşa cum era programat iniţial.

de Mihaela Uretu

la 09.09.2021, 18:44

Vezi și
  • Imagini şi informatii primite pe Fii Observator

Avionul trebuia să aterizeze pe aeroportul din Ciampino, însă chiar înainte de aterizare însoţitorii de bord i-au anunţat pe pasageri că avionul este nevoit să survoleze deasupra aeroportului. 

Martor via Fii Observator: Vă scriu din avionul care a plecat din Craiova spre Roma Ciampino. După ce trebuia să aterizăm pe Ciampino ne-am învârtit în aer de zeci de ori şi am aterizat forţat la Fiumicino. Acum suntem în avion cu oameni cu atacuri de panică. Şi ne ţin în avion de mai bine de o oră. Nici măcar nu îi lasă pe cei cu atacuri de panică să coboare cu însoţitorii. Ne-au informat că pe Ciampino a aterizat forţat un avion. Personalul ambulanţei e în avion pentru că oamenii nu vor să mai zboare înapoi la Ciampino. Lumea îşi pierde răbdarea, la fel şi personalul aeronavei. A venit şi poliţia.

Deocamdată nu se ştie din ce cauză s-a produs exact acest incident. De vină ar fi autorităţile italiene care nu au cooperat corespunzător cu echipajul de pe cursă. 

Martor via Fii Observator: Echipajul şi-a cerut scuze şi am reuşit să discut puţin cu una din stewardese, mi-a explicat că autorităţile Italiene nu au cooperat si a fost foarte greu sa se gaseasca o solutie.O parte din pasageri au rămas în aeronavă şi sunt dispuşi să aştepte până se poate pleca la Ciampino. Nebunie curată. 

"Din primele informaţii aeronava a fost redirecţionată la Fiumicino pentru că Ciampino era închis temporar ca urmare a aterizării de urgenţă a unei aeronave aparţinând altei companii.", au transmis reprezentanţii companiei aeriene. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » Probleme pe zborul Craiova - Roma. Avionul a survolat zeci de minute şi a aterizat pe un alt aeroport. Pasageră: E o nebunie totală, sunt oameni cu atacuri de panică