Antena Meniu Search
x

Galerie foto Șoarece surprins în vitrina unui hypermarket din București: „Oare îi era foame sau s-a oferit pe post de hamburger?” Reacția companiei

Un nou incident în magazinele bucureștene. Un șoarece a fost surprins, marți dimineața, în jurul orei 8.15, într-un hypermarket din zona Metalurgiei, cartierul Berceni.

de Monica Palade

la 14.07.2021, 13:14

Animalul se afla în congelatorul cu hamburgeri și se plimba nestingherit printre caserole. "Oare îi era foame sau s-a oferit pe post de hamburger?", se întreabă cel care a realizat fotografiile. „Eram în magazin în jur de 8.15 și mă uitam la produsele din vitrinelele frigirifice și la un moment dat văd ceva mișcându-se într-o vitrină, era un șoarece care se mișca destul de repede, căuta o ieșire din vitrină. Vitrina având gheață probabil începuse să înghețe și încerca să iasă”.

Imaginile au fost trimise de un prieten pe Fii Observator, care a ținut să precizeze că a anunțat-o pe una dintre casierițe de prezența musafirului nepoftit.

Reacția companiei

Compania a reacționat la solicitarea Observator print-un comunicat. „Cazul semnalat este unul izolat și, în vederea rezolvării acestuia, am contactat imediat o firmă autorizată care va interveni în cel mai scurt timp pentru a realiza operațiunea de deratizare. Le cerem scuze clienților noștri pentru disconfortul creat și vă asigurăm că am luat toate măsurile necesare remedierii situației.

Pe acelaşi subiect

Magazinul respectă cu strictețe măsurile igienico-sanitare impuse, în toate magazinele sale din țară, precum și în cele cinci depozite. Astfel, în magazine au loc frecvent operațiuni de deratizare, unitățile din toată țara fiind monitorizate lunar. Se folosesc numai substanțe biocide avizate de Ministerul Sănătății și toate acțiunile de combatere a dăunătorilor se realizează de către firme autorizate.

Regretăm situația și, în continuare, vom lua toate măsurile pentru ca astfel de incidente să nu se repete”.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Șoarece surprins în vitrina unui hypermarket din București: „Oare îi era foame sau s-a oferit pe post de hamburger?” Reacția companiei