Antena Meniu Search
x

Video Șoarecii și șobolanii au devenit amatori de superoferte din magazine. Au dat năvală la cumpărături

Şoarecii şi-au făcut cuib în vitrinele magazinelor. O covrigărie din Galaţi a fost închisă după ce un client a filmat un şoarece care ia masa în magazin. Şi mai grav, patronii magazinului ştiau de probleme pentru că la control s-au descoperit mai multe capcane pentru rozătoare. În Bucureşti, şoarecii au alte gusturi. Au atacat hamburgerii dintr-un hipermarket.

de Redactia Observator

la 14.07.2021, 13:12

Vezi și

Într-o covrigărie din Galaţi, un şorece se simte ca acasă. Imaginile surprinse de un client au făcut înconjurul internetului şi i-au oripilat pe localnici.

"Dar, dacă vă referiţi la videoul pe care l-am văzut ieri, greu cu oraşul ăsta, greu cu ce se întâmplă! Urât". 

"Eu fac acasă prăjituri. Fără şobolani", spun localnicii.

Imaginile au ajuns şi la autorităţi.

Adrian Obreja, reporter: "În urma controlului celor de la Protecţia Consumatorului, aici în interior a fost găsită o gaură în podea prin care veneau de obicei şobolanii. În acelaşi timp, sub un frigider, a fost găsită o capcană în care era prins un şoarece. A fost dispusă imediat inchiderea activităţii în această simigerie până la remedierea problemelor". Pentru toate aceste nereguli, patronul a fost amendat cu 13.000 de lei.

Pe acelaşi subiect

Rozătoarele, amatoare de oferte

Şoarecii şi-au făcut loc din nou şi în marile lanţuri de supermarketuri. Pe Fii Observator, un telespectator ne-a trimis imagini cu un şoarece captiv într-o vitrină frigorifică plină de hamburgeri într-un magazin din Capitală unde intră mii de oameni săptămânal.

"Am auzit un bătrânel vorbind. "Ia uite, domne, ăsta zici că e la olimpiadă!". Am văzut că se uită acolo, într-o vitrină.  N-am băgat de seamă. Şi m-am apropiat, mă uitam şi eu pe acolo. Şi mi-a arătat cu degetul, "uite, domne, şoricelul!".

"Erau hamburgeri, nu ştiu dacă mai era şi altceva în vitrina aia. Tot ţopăia dintr-o parte în alta, voia să iasă săracul, o fi îngheţat", spune cel care a surprins șoricelul.

Șoarecii și șobolanii, în magazine ca-n vacanță

Reprezentanţii supermarketului cer scuze clienţilor şi îi asigură că au chemat o firmă pentru deratizare. "Cazul semnalat este unul izolat și, în vederea rezolvării acestuia, am contactat imediat o firmă autorizată care va interveni în cel mai scurt timp pentru a realiza operațiunea de deratizare".

În Capitală, deratizarea a început cu patru luni de întârziere, iar efectele încă nu se simt peste tot.

Bogdan Pascu, administrator Eco Igienizare-reporter: "Deratizarea noi o efectuăm de la exterior spre interiorul Bucureştiului, zona Metalurgiei chiar este spre marginea Bucureştiului.

- A fost acoperită toată zona Metalurgiei?

- Toată nu cred că a fost acoperită. Suntem în curs de deratizare".

În Cluj Napoca, un şoricel a fost surprins înfulecând dintr-un ou de ciocolată, expus la raft chiar lângă casiere. Luna trecută, într-un alt supermarket din Sectorul 1, un client a filmat doi şobolani care împart un covrig în vitrina magazinului.

Mai mult, şobolanii au creat haos în traficul din oraş după ce au ros în repetate rânduri cablurile şi au lăsat intersecţii din centru fără semafoare. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » Șoarecii și șobolanii au devenit amatori de superoferte din magazine. Au dat năvală la cumpărături