Antena Meniu Search
x

Video Şoferii din România care se cred în Vestul Sălbatic. Ameninţări cu pistolul în trafic. Armele s-au dovedit a fi de jucărie

Traficul de pe şoselele patriei se confunda uneori cu Vestul Sălbatic. În pandemie, ne-am obişnuit să circulăm pe şosele goale, dar acum traficul a crescut şi, odată cu el... şi nervii şoferilor. Doi şoferi au scos pistolul pe geam, în urma unor şicane în trafic. Poliţiştii au reuşit să-i găsească şi au aflat că, în ambele cazuri, pistoalele erau de jucărie.

de Redactia Observator

la 10.05.2021, 20:19

Vezi și

Aceste imagini primite pe Fii Observator au fost filmate ieri, în Ilfov, pe DN 1 sau Drumul Nervilor. Şoferul maşinii albastre accelerează, schimbă banda şi taie calea altui autoturism. Apoi, aparent fără motiv, scoate un pistol pe geam. 

"Nu l-am claxonat, nu l-am şicanat, nu i-am făcut nimic.  Am aşteptat să efectueze manevra la stânga. Aşteptând, el a scos pistolul pe geam".

Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele şoferului pistolar, în vârstă de 31 de ani. Potrivit unor surse, acesta a fluturat cu o armă de jucărie.

Anne Marie Ciolca, purtător de cuvânt IPJ Ilfov: "Cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare". 

Pe acelaşi subiect

Şicanare cu pistolul în trafic

Un chiştoc aruncat pe geam a încins spiritele în trafic şi în judeţul vecin, în Giurgiu. Un bărbat a reclamat că un şofer a scos pistolul, după ce s-au şicanat în trafic. Şoferul a fost oprit şi amendat cu 4.000 de lei. Şi în acest caz, pistolul s-a dovedit a fi tot unul de jucărie. Din păcate, numărul incidentelor din trafic a crescut o dată cu relaxarea. 

"Chiar acum am avut un incident pe o stradă, în apropiere".

"Zici că suntem în Vestul Sălbatic, e haos la noi". 

Cosmin Andreica, preşedintele Sindicatului Europol: "Vom vedea o reluare a infracţionalităţii mai ales infracţionalitatea stradală, furturile din locuinţe".  

În cazul în care vă confruntaţi cu şoferi nervoşi în trafic, recomandarea este să nu răspundeţi agresiv, să schimbaţi banda şi să-i lăsaţi să treacă sau să trageţi pe dreapta. Nu ieşiţi din maşină, iar dacă situaţia scapă de sub control, sunaţi la 112. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Fii Observator » Şoferii din România care se cred în Vestul Sălbatic. Ameninţări cu pistolul în trafic. Armele s-au dovedit a fi de jucărie