Antena Meniu Search
x

Video Tânăr, filmat cum opreşte maşina în mijlocul drumului, pe Transfăgărăşan, şi coboară pentru a hrăni un urs

Un tânăr a fost filmat în timp ce opreşte maşina în mijlocul drumului, pe Transfăgărăşan, pentru a hrăni un urs aflat pe marginea şoselei.

de Redactia Observator

la 11.03.2024, 11:51

Vezi și
  • Bărbat surprins când opreşte maşina pentru a hrăni un urs pe Transfăgărăşan.

În ciuda avertismentelor date de autorităţi şi a semnalelor de alarmă trase de specialiştii, continuă să existe români care nu îşi dau seama de pericolele la care se expun şi se apropie extrem de periculos de animalele sălbatice din pădurile ţării noastre.

Bărbatul, din imaginile pe care le-am primit via Fii Observator, opreşte maşina în mijlocul drumului, pe Transfăgărăşan, o lasă pe avarii, se apropie periculos de urs şi îi aruncă ceea ce pare să fie un măr. Imaginile au fost surprinse de un alt participant la trafic care dezaprobă gestul.

Din fericire, ursul nu l-a atacat. Chiar şi aşa, specialiştii continuă să atragă atenţia asupra faptului că cel mai bine ar fi să evităm să ne expunem la un eventual pericol, respectiv să eliminăm posibilitatea de a fi agresat de un urs pentru că ne punem viaţa în pericol. Mai ales acum când, o dată cu venirea primăverii, urşii ies din hibernare şi încep să caute, din nou, hrană.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Fii Observator » Tânăr, filmat cum opreşte maşina în mijlocul drumului, pe Transfăgărăşan, şi coboară pentru a hrăni un urs