Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Topul Fii Observator. Imagini dramatice la incendiul din Constanţa. Profesorul care a pălmuit un elev în timpul orelor. Hoţ căutat după ce a furat două parfumuri

Imaginile şi informaţiile ne-au fost trimise de către telespectatori prin intermediul platformei Fii Observator.

de Redactia Observator

la 02.05.2022 , 09:55

Topul Fii Observator
Topul Fii Observator - Fii Observator

1. Imagini parcă desprinse din filmele de groază au fost surprinse, de către martori la puţin timp după ce incendiul a izbucnit la Spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa, în care şapte oameni şi-au pierdut viaţa.

Incendiul puternic a izbucnit în această dimineaţă la secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa. A fost activat Planul Roşu de intervenţie, iar zeci de pacienţi au fost evacuaţi din unitatea medicală şi transferaţi la alte spitale.

Articolul continuă după reclamă

2. Dorel loveşte din nou. Borduri abia instalate într-un refugiu de tramvai din Capitală au fost scoase pentru că nu încăpea tramvaiul. Ghinionul a făcut ca, din cauza unui accident, pe ruta respectivă să fie deviate tramvaie mai late decât cele care circulau în mod normal. După câteva ore, angajaţii STB au pus bordurile la loc.

Imaginile trimise pe Fii Observator au fost surprinse de un călător la ora 9, în această dimineaţă. Un angajat STB scoate bordurile unui refugiu de tramvai pentru a putea continua cursa. Traseul tramvaiului fusese schimbat, după ce o maşină a intrat în gardul protector şi a ajuns pe şinele de pe Calea Văcăreşti. Ruta pe unde circula tramvaiul, în mod normal.

3. Violenţa se predă de la catedră. Un copil din Suceava a fost urecheat şi pălmuit de profesorul de engleză pe motiv că era neastâmpărat. Culmea, în timp ce alţi profesori şi părinţi îi apară gestul pe care îl consideră o scăpare, elevul care a filmat agresiunea riscă să se aleagă cu nota scăzută la purtare.

Speriat, copilul nu răspunde. În clasă e linişte deplină. Aşa că zgomotul palmei pe obrazul elevului răsună asurzitor. Lovitura îl dezechilibrează, dar cu cealaltă mână profesorul îl ţine strâns de ureche. 

4. Un tânăr din Tărgu Mureş este căutat de către poliţişti după ce a furat două parfumuri dintr-o farmacie. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere montate în farmacie.

Furtul a avut loc joi în jurul prânzului, la farmacia Universităţii din Târgu Mureş. Se pare că tânărul din imagini era interesat de nişte parfumuri. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi trimise pe Fii Observator, se vede cum acesta se uită la nişte produse de pe raft şi discută cu farmacistele. La un moment dat, tânărul ia două cutii în mână şi fuge din farmacie.

5. Accident cumplit pe bulevardul Independenţei din Iaşi! Un bărbat care voia să traverseze în fugă strada a fost spulberat de o maşină! Avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional!

Totul s-a întâmplat la miezul nopţii, iar imaginile tragediei le-am primit pe Fii Observator. Martorii spun că acul maşinii s-a oprit la 180 de kilometri la oră, iar pietonul a fost proiectat pe şosea la zeci de metri distanţă în urma impactului violent.

6. Un bagaj suspect a fost semnalat într-o stație de tramvai din Sectorul 2 al Capitalei. Din fericire a fost o alarmă falsă. 

Bagajul suspect a fost semnalat într-o stație de tramvai din Colentina. SRI anunțat că, în urma unui apel la 112, a fost sesizat un bagaj suspect în sectorul 2, într-o stație de tramvai.

7. Imagini dramatice de la incendiul din Constanța, acolo unde secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase a luat foc. Mai mulți pacienți au fost evacuați pe geam, iar un pacient a fost resuscitat de medici în curtea spitalului. 

Intervenție dramatică a pompierilor, în această dimineață, după ce un incendiu a izbucnit la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, în secția de Terapie Intensivă.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Fii Observator » Topul Fii Observator. Imagini dramatice la incendiul din Constanţa. Profesorul care a pălmuit un elev în timpul orelor. Hoţ căutat după ce a furat două parfumuri