Antena Meniu Search
x

Video Topul Fii Observator. Tânără de 18 ani, lăsată să aştepte să intre în travaliu până i-a murit copilul în pântece. Sute de studenţi, cazaţi în camere cu geamuri vechi şi dulapuri scorojite

Imaginile şi informaţiile ne-au fost trimise de către telespectatori prin intermediul platformei Fii Observator.

de Redactia Observator

la 24.09.2021, 17:56

Top ştiri - Fii Observator
Top ştiri - Fii Observator

1. Sarcină fără probleme, bebeluş mort. Este tragedia unei tinere care ar fi trebuit să nască la Maternitatea Buzău. Rudele gravidei îi acuză pe medici că, timp de două zile, nu au băgat-o în seamă, iar inima copilului a încetat să mai bată. Disperată, familia ne-a scris pe Fii Observator să ceară ajutor.

Era un copil aşteptat cu multă dragoste. Primul pentru o tânără de 18 ani. Azi-dimineaţă, gravida a primit vestea că băieţelul, pe care visa să-l ţină în braţe dintr-o clipă în alta, i-a murit în pântece. Rudele nu înţeleg cum a fost posibil aşa ceva. Mai ales că tânăra fusese urmărită de un ginecolog din maternitate, iar toate controalele au fost făcute la timp.

2. Geamuri sparte, dulapuri scorojite şi băi infecte. Aşa au fost întâmpinaţi studenţii Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, una dintre cele mai prestigioase din ţară. Şocaţi de ce au găsit, mai mulţi tineri ne-au trimis imagini pe Fii Observator.

Sunt imagini surprinse chiar ieri într-o cameră de cămin din campusul Universităţii. Geamurile sparte, mobilierul vechi şi instalaţiile sanitare mâncate de rugină arată clar că anul acesta s-a sărit peste modernizări. 

3. Un accident rutier s-a petrecut pe DN 1, la Bărcănești, joi dimineaţa. În urma impactului, o mașină a ajuns pe contrasens, iar alta a rămas suspendată pe parapet. O femeie a fost transportată de urgenţă la spital.

Accidentul s-a produs pe DN1, în localitatea Româneşti. În urma impactului, o femeie în vârstă de 72 de ani a fost rănită grav şi a fost transportată de urgenţă la spital. O mașină a ajuns pe contrasens, iar alta a rămas suspendată pe parapet.

4. Staţia de metrou Eroii Revoluţiei a rămas, miercuri după-amiaza, fără curent electric din cauza unei avarii la curent.

Se pare că a fost vorba de o avarie la sistemul de alimentare electrică la metrou. Trenurile de pe magistrala M2 au circult, dar în beznă.

5. Un camion a luat foc miercuri, în jurul prânzului pe autostrada Soarelui, chiar în apropiere de Ovidiu. Traficul în zonă a fost restricţionat zeci de minute.

Se pare că mastodontul a luat foc pe autostrada A4, la km 10, pe sensul de mers Ovidiu către Constanţa, iar la fața locului au intervenit șase pompieri, cu o autospecială de stingere. Capul tractor al unui camion încărcat cu piatră a luat foc și a blocat banda 1 și banda de urgență.

6. Circulația tramvaiului 41 a fost blocată, miercuri, timp de zeci de minute, după ce un tramvai s-a defectat. Astfel de situații sunt tot mai frecvente în București.

Circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost blocată miercuri, la capătul şoselei Ghencea din cauza mai multor defecțiuni la unul dintre vehicule. Călătorii au fost evacuaţi din tramvai.

7. Ce faci când te întâlneşti cu ursul pe stradă? Îi dai prioritate!

Aşa a făcut un dâmboviţean din comuna Vişineşti, care s-a oprit din drum şi din pedalat, atunci când un urs i-a tăiat brusc calea. Când a dat nas în nas cu animalul, bărbatul s-a dat jos de pe bicicletă şi a aşteptat ca acesta să se îndepărteze, fără să îi atragă atenţia. Peripeţia s-a terminat cu bine, pentru că nici ursul nu l-a băgat în seamă pe biciclist, ci şi-a văzut de drum.

8. Zeci de pacienţi au aşteptat ore în şir în faţa Spitalului Judeţean din Timişoara, pentru că nu ştiau că nu pot intra fără certificatul verde. Dacă cei vaccinaţi au reuşit să ajungă la cabinete, ceilalţi au fost trimişi să se testeze.

Doar că spitalul nu avea spaţiu de testare, aşa că oamenii au stat claie peste grămadă, în picioare, la uşă, sperând să intre totuşi. Abia după-amiază s-a găsit o soluţie.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Fii Observator » Topul Fii Observator. Tânără de 18 ani, lăsată să aştepte să intre în travaliu până i-a murit copilul în pântece. Sute de studenţi, cazaţi în camere cu geamuri vechi şi dulapuri scorojite