Antena Meniu Search
x

Video Turiştii se plâng de condiţiile găsite în mai multe hoteluri din staţiunea Eforie Nord: "O experienţă groaznică"

Insecte mişunând pe pereţi sau chiar în paturi, mizerie peste tot si aer condiţionat stricat. Este oferta unor hoteluri de pe litoral. Mai mulţi turişti au trimis pe Fii Observator imaginile dezastrului de la Eforie. Condiţiile din unele unităţi de cazare de două şi de trei stele îţi pot distruge vacanţa.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 27.08.2021, 20:34

Vezi și
  • Preţurile din hotelurile de pe litoralul românesc rămân ridicate, deşi sunt la sfârşitul verii.

Turist: Aici avem piscina, piscina pe care am plătit-o. Ne spuneau, de la minunata recepţie, că peste un an aici vor fi două piscine. Pe mine mă interesează ce va fi peste un an când eu am plătit sejur cu piscină? 

O piscină în viitor, o groapă în prezent. Este oferta unui hotel de trei stele din Eforie Nord. În camere, mizeria este de neimaginat, spun turiştii. 

Turist: Aici se agaţă hârtia igienică, în asta, cumva o înşurubezi acolo. Asta este ce cade din aerul condiţionat când îi dăm drumul. E o zgură fierbinte care efectiv arde. Deschizi uşa de la baie şi uşa de la casă. Sistem românesc, frumos, funcţional. Uşi care nu se închid decât dacă le trânteşti.

Karina a sperat la o vacanţă liniştită la mare. A venit tocmai din Alba şi a fost plăcut impresionată de staţiune. Cazarea însă a dezamăgit-o.  

Pe acelaşi subiect

Karina, turistă: Am fost trei familii. Am fost cazaţi în trei camere, în nicio cameră nu s-a făcut curăţenie. O experienţă groaznică şi nu cred că este singurul hotel sub forma asta.  

Preţurile din hotelurile de pe litoralul românesc rămân ridicate, deşi sunt la sfârşitul verii

Reprezentanţii hotelului se apără şi spun că sunt în renovări. Lucrările ar fi fost oprite în sezon pentru a nu-i deranja pe turişti. 

Ştefan Onea, manager hotel: Noi continuăm să ne îmbunătăţim serviciile. Vrem să obţinem clasificare pentru patru stele. Turiştii au alternativa să meargă la piscină la celălalt hotel al nostru, care este la 200 de metri.

Un alt hotel din Eforie, alte probleme. 

George, turist: Şi eu şi soţia mea ne-am păzit fata, de frică să nu o muşte păduchii sau ce Doamne iartă-mă era în camera aia. Geamul bătut în cuie, nici măcar chit sau ceva. 

O singură noapte a stat George cu familia sa în acest hotel de două stele. După mai multe rugăminţi la agenţia de turism de la care au cumpărat sejurul, au fost mutaţi. Conducerea hotelului a refuzat să stea de vorbă cu reporterii Observator. Între timp, locurile de cazare sunt toate luate.

Cum cererea este în continuare mare la sfârşit de vară, preţurile rămân ridicate chiar şi în astfel de locuri de cazare. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Fii Observator » Turiştii se plâng de condiţiile găsite în mai multe hoteluri din staţiunea Eforie Nord: "O experienţă groaznică"