Antena Meniu Search
x

Accident spectaculos în Rusia. Un șofer s-a ”urcat” cu autobuzul pe un stâlp de iluminat - VIDEO

Un autobuz de pasageri s-a urcat, la propriu, pe un stâlp de iluminat din Sankt Petersburg, în Rusia, după ce șoferul a pierdut controlul direcției. Șase persoane au fost rănite în accidentul dramatic, două dintre ele fiind în stare foarte gravă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 28.05.2021, 09:06

Un șofer s-a ”urcat” cu autobuzul pe un stâlp de iluminat
Accident spectaculos în Rusia. Un șofer s-a ”urcat” cu autobuzul pe un stâlp de iluminat - Captura YouTube

Accidentul a avut loc la orele dimineții, la intersecția dintre Leninsky Prospekt și strada Kotin. Conform primelor informații, șoferul autobuzului a pierdut controlul vehiculului și s-a îndreptat cu toată viteza spre un stâlp de iluminat pe care nu l-a doborât.

Șoferul, rănit grav în accident

Șase persoane au fost rănite în accidentul dramatic. Două dintre ele au fost spitalizate la Institutul de Cercetări de Urgență iar alte patru au fost duse la spitalul nr. 26 în stare de severitate moderată.

Printre persoanele grav rănite se numără și șoferul autobuzului, care a fost scos din cabină după ce salvatorii au tăiat caroseria.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Accident spectaculos în Rusia. Un șofer s-a ”urcat” cu autobuzul pe un stâlp de iluminat - VIDEO