Antena Meniu Search
x

Asasinul Petronelei a postat un mesaj pe Facebook, pentru iubita lui, imediat după crimă

Ionel Bogdan, un adolescent de 16 ani din Botoşani, a înjunghiat-o pe Petronela în pădurea Pacea, din Botoşani, iar imediat după crimă a postat pe facebook un mesaj pentru iubita lui.

Asasinul Petronelei a postat un mesaj pe facebook, pentru iubita lui, imediat după crimă
Asasinul Petronelei a postat un mesaj pe facebook, pentru iubita lui, imediat după crimă

Ionel Bogdan, un adolescent de 16 ani din Botoşani, a înjunghiat-o pe Petronela în pădurea Pacea, din Botoşani, iar imediat după crimă a postat pe Facebook un mesaj pentru iubita lui.

Petronela Mihalachi a fost găsită înjunghiată de 30 de ori şi dezbrăcată pe jumătate. Fata mersese în Pădurea de lângă oraş pentru o şedinţă foto, Ionel Bogdan fiind fotograf.

Tânărul s-a enervat însă după o discuţie în contradictoriu în care Petronela i-a spus că prietena lui e grasă şi urâtă. Orbit de furie, el a scos un cuţit pe care îl avea asupra lui şi a atacat-o.

Citeşte şi: Mesajul de adio postat de criminalul din Botoşani, cu 4 zile înainte s-o ucidă pe Petronela: "Du-te dracu! Singurul vinovat pentru fapta mea eşti tu"

E posibil ca apoi să îi fi spus iubitei sale, Mihaela, ce a făcut. Pe pagina de Facebook personală ea a postat o fotografie şi mesajul "Dar vor rămâne doar priviri şi atât!" Primul comentariu e chiar al lui Ionel Bogdan. Adolescentul a replicat: "Te ador!"

Poliţiştii l-au prins la scurtă vreme după aceea şi l-au interogat toată noaptea. Se pare că nu a negat faptele şi a povestit în amînunt cum s-a enervat şi de ce a măcelărit-o pe Petronela.

Medicii au constatat că aceasta a fost înjunghiată inclusiv în inimă, lovitura fiindu-i fetei fatală. Bogdan Ionel e audiat în continuare de poliţişti şi va fi dus la Judecătorie pentru mandat de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Asasinul Petronelei a postat un mesaj pe Facebook, pentru iubita lui, imediat după crimă