Antena Meniu Search
x

Doi copilaşi lăsaţi nesupravegheaţi au ars în casă, la Bacău (Video)

O tragedie fără sens s-a abătut asupra unei familii din comuna Căiuţi, judeţul Bacău. Doi copilaşi nevinovaţi au ars odată cu casa, fiind lăsaţi nesupravegheaţi.

O tragedie fără sens s-a abătut asupra unei familii din comuna Căiuţi, judeţul Bacău. Doi copilaşi nevinovaţi au ars odată cu casa, fiind lăsaţi nesupravegheaţi.

Un băieţel de 3 ani a fost găsit carbonizat, iar un bebeluş de 9 luni a fost găsit în viaţă, dar cu arsuri grave şi transportat imediat la spital.

Un copilaş de 3 ani a murit nevinovat, un bebeluş e în stare gravă

Incendiul, pentru care nu se cunoaşte momentan cauza, a mistuit o casă. 

Pe acelaşi subiect

În urma incendiului, au rezultat două victime. Un copilaş de 3 ani, găsit carbonizat şi un alt minor de 9 luni preluat de catre echipajul SAJ cu arsuri la nivelul membrelor superioare si transportat la CPU Onesti.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta in interiorul casei in care se aflau micuții, iar intreaga locuinta era inundata cu fum dens.

Nu lăsaţi copiii nesupravegheaţi

Pompierii atrag atenţia că, pe fondul lipsei de supraveghere, copiii au devenit principalele victime ale incendiilor produse la locuințe și gospodării.

În acest context, pentru prevenirea acestor evenimente tragice le reamintim părinților că se interzice lăsarea copiilor singuri în încăperi în care sunt mijloace de încălzit în funcțiune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Doi copilaşi lăsaţi nesupravegheaţi au ars în casă, la Bacău (Video)