Antena Meniu Search
x

Focar de coronavirus în Gherla. 17 angajaţi ai unei fabrici de mobilă, confirmaţi pozitiv cu COVID-19

17 angajaţi ai unei fabrici de mobilă din Gherla, judeţul Cluj, au fost confirmaţi cu noul coronavirus. Activitatea a fost suspendată pentru decontaminare, iar ancheta epidemiologică este în curs de desfăşurare.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.09.2020, 11:19

Focar de coronavirus la o fabrică de mobilă din Gherla
Focar de coronavirus în Gherla. 17 angajaţi ai unei fabrici de mobilă, confirmaţi pozitiv cu COVID-19 - Profimedia / imaginie ilustratuvă
  • Activitatea fabricii a fost suspendată pentru decontaminare.
  • Pacienţii pozitivi vor fi transportaţi la spitalele COVID-19 din Cluj-Napoca.

"Avem un focar activ la o fabrică din Gherla. Ca urmare a testării realizate de angajator la 54 de persoane care erau contacţi direcţi cu un caz pozitiv, au fost depistaţi 17 angajaţi pozitivi", a transmis, marţi, Prefectura Cluj.

Activitatea fabricii a fost suspendată pentru decontaminare, în timp ce ancheta epidemiologică este în curs de desfăşurare.

Urmează să se stabilească persoanele care au intrat în contact direct cu cele infectate şi a se lua măsura carantinării la domiciliu a acestora.

Pacienţii pozitivi vor fi transportaţi la spitalele COVID-19 din Cluj-Napoca pentru evaluare medicală, potrivit News.ro. 

Fabrica de mobilă are 250 de angajaţi.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Focar de coronavirus în Gherla. 17 angajaţi ai unei fabrici de mobilă, confirmaţi pozitiv cu COVID-19