Antena Meniu Search
x

Horoscop 15 februarie 2020. O nouă poveste de iubire

Horoscop 15 februarie 2020. Un simplu schimb de priviri ar putea da naștere la o nouă poveste de dragoste, pentru norocoșii zodiacului. Gesturile simple, dar sincere și făcute la momentul potrivit, sunt cele care schimbă destine.

de Redactia Observator

la 14.02.2020, 15:06

Rosse Stephanie
Horoscopul zilei de sâmbătă, 15 februarie 2020 - Observator
  • Vin ocazii unice pe plan sentimental
  • Unele zodii vor fi puse în fața unei decizii importante

Horoscop 15 februarie 2020. Un simplu schimb de priviri ar putea da naștere la o nouă poveste de dragoste, pentru norocoșii zodiacului.

Gesturile simple, dar sincere și făcute la momentul potrivit, sunt cele care schimbă destine.

Horoscop 15 februarie 2020 Berbec

Berbecii trec de la o extremă la alta, în special în sfera dragostei. Într-un moment totul pare a fi de un calm desăvârșit, doar pentru se transforma într-un haos de neimaginat câteva clipe mai târziu. Însă asta nu e de rău. În tot acest torent de emoții se vor strecura amintiri de neuitat și momente de un romantism aparte. Seara ar putea aduce vești bune pe plan financiar.

Horoscop 15 februarie 2020 Taur

Taurii sunt concentrați pe un singur lucru, ca un fascicul laser, iar nimic altceva nu pare a mai conta. Poate fi vorba despre un nou hobby, o dilemă ce le dă bătăi de cap sau o decizie pentru care nu au adunat curajul necesar. În orice caz, ziua nu va trece fără câteva concluzii clare și poate chiar o lecție de viață.

Horoscop 15 februarie 2020 Gemeni

Gemenii simt o conexiune profundă cu o persoană pe care au cunoscut-o de curând, poate chiar în mediul online, iar asta le dă o energie de invidiat. Entuziasmul s-ar putea spulbera în scurt timp, însă, dacă aceste sentimente puternice nu dau naștere unei relații reale, de cuplu. Oricând de riscant ar părea, nu pierzi de fapt nimic dacă faci primul pas. În cel mai rău caz te vei alege cu un zâmbet și un amic pe viață, care a văzut că ai curajul de a spune ceea ce simți.

Horoscop 15 februarie 2020 Rac

Racii au acea scânteie în priviri care atrage ca un magnet persoanele din jur. Dacă îi întrebi de ce, probabil nu vor ști să îți răspundă, însă o explicație există. Poate fi vorba de o nouă persoană ce le-a furat subtil dar definitiv inima sau un nou proiect personal ce le dă convingerea că își vor împlini destinul. În orice caz, nativii din Rac ar merita mai multe zile ca acestea.

Horoscop 15 februarie 2020 Leu

Dacă cineva te împinge să iei o anumită decizie chiar acum, este în interesul tău să faci un pas înapoi. Nu este nevoie să faci mare caz de acest subiect. Doar spune ferm că vei urma propriile planuri, și asta este tot. Puterea aceasta este a ta, așa că nu fi prea dornic să renunți la ea. Chiar dacă eşti într-un moment dificil şi ţi-ar plăcea să ia alţii deciziile, astăzi nu e momentul să laşi pe altcineva să hotărească pentru tine.

Horoscop 15 februarie 2020 Fecioară

Claritatea este ceva pe care nu ar trebui niciodată să-l iei ca fiind garantată. Astăzi, când înțelegeți instantaneu toate ideile complicate despre care vorbesc alţii, sărbătoriți această senzație împingând conversația într-un teritoriu și mai profund. Confuzia pur și simplu nu este posibilă pentru tine astăzi, deși oamenii din jurul tău par că îşi bat foarte mult capul ca să înţeleagă. Fiți gata să ajutați, să explicați idei oamenilor care s-ar putea să nu aibă răbdare și perspectivă.

Horoscop 15 februarie 2020 Balanță

Există un risc imens de suprareacție astăzi, fie din partea voastră, fie din partea persoanelor cu care vorbiți. Nu poți anticipa cum vor reacționa ceilalți, așa că nu încercați să vă cenzurați, în așteptarea unei explozii. Veți ajunge doar să vă confundați și să vă diluați mesajul. Este o strategie mult mai bună să faci față oricăror izbucniri emoționale, pe măsură ce acestea vin.

Horoscop 15 februarie 2020 Scorpion

Fii gata să îți faci rutina obișnuită. Se va produce o furtună și este posibil ca lucrurile să nu meargă așa cum era planificat. Din fericire, vei fi încântat de rezultatul neașteptat al situaţiei. Fii flexibil și vei obține o nouă apreciere pentru lucrurile mai mici din viață. Dintr-o dată, puteți realiza că aveți cei mai buni prieteni și familie din lume.

Horoscop 15 februarie 2020 Săgetător

Săgetătorul manifestă o stare de lene accentuată, probabil generată de sfârşitul săptămânii şi nu îşi doreşte nimic altceva decât să se odihnească, ceea ce nu va fi prea uşor. Oamenii din jurul tău au tot felul de idei care nu te lasă prea mult să te odihneşti, însă nu le ignora total. S-ar putea ca unele dintre aceste propuneri să-ţi aducă un beneficiu neaşteptat.

Horoscop 15 februarie 2020 Capricorn

Capricornul trece printr-o perioadă de dezvoltare intelectuală foarte accentuată, iar lucrurile pe care le învaţă acum îi vor fi de un real folos pentru mai târziu. Aceste noi informaţii te vor ajuta să faci legături mai bune între anumite situaţii foarte complicate, dar îţi va deschide şi alte oportunităţi de dezvoltare profesională.

Horoscop 15 februarie 2020 Vărsător

Vărsătorul ar fi bine să nu-şi facă planuri majore de călătorie astăzi. Este bine să vă restrângeți opțiunile şi să vă orientaţi către o locaţie mai apropiată decât la ce vă gândeaţi până acum. Situaţia financiară poate părea stabilă, însă este o idee foarte bună să menţineţi o plasă de siguranţă, pentru zile negre, având în vedere intenţia de a face unele investiţii prin casă.

Horoscop 15 februarie 2020 Pești

Pentru Peşti, ziua ar putea deveni destul de dificilă, dacă nu sunt atenţi la ce spune. Atunci când nu aveţi informaţii clare despre o situaţie, tăcerea e de aur, aşa că este cea mai potrivită abordare dacă nimeriţi într-o situaţie pe care nu o stăpâniţi. De asemenea, pe plan personal se pare că sunt câteva probleme, având în vedere reticenţa cu care priviţi o nouă relaţie. Evaluaţi situaţia şi luaţi o decizie clară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Horoscop » Horoscop 15 februarie 2020. O nouă poveste de iubire