Antena Meniu Search
x

Viorica Dăncilă: "Moțiunea nu va trece, rămâneți aceeași adunătură de interese și ipocrizie"

Viorica Dăncila a atacat dur demersul opoziției de depunere a moțiunii de cenzură, criticându-l și pe președintele Klaus Iohannis, după decizia CCR în speța revocărilor ministeriale.

de Redactia Observator

la 02.10.2019, 23:58

Viorica Dăncilă, despre moțiunea de cenzură
Viorica Dăncilă, atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis - Profimedia Images

Viorica Dăncila a atacat dur demersul opoziției de depunere a moțiunii de cenzură, criticându-l și pe președintele Klaus Iohannis, după decizia CCR în speța revocărilor ministeriale.

Liderul PSD a declarat miercuri seara că opoziţia fuge de propria moţiune, iar singurul lucru pe care cei din opoziţie au reuşit să îl demonstreze este că nu au numărul suficient de voturi.

"Noi le-am oferit ocazia de a supune moţunea la vot cât mai repede pentru că această stare de incertitudine şi instabilitate polticiă are efecte la nivelul întregii societăţi. Însă am avut surpriza de a constata că opoziţia fuge de propria moţiune. Singurul lucru pe care cei din opoziţie au reuşit să-l demonstreze până acum este că nu au numărul suficient de voturi pentru moţiune”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Dăncilă: "Adunătură de interese și ipocrizie"

"Nu faceți decât să mențineți această stare de instabilitate din care românii au de suferit. Moțiunea nu va trece, rămâneți aceeași adunătură de interese și ipocrizie care nu știe și nu poate în mod real să guverneze această țară", a declarat Dăncilă, miercuri seara.

"Modul în care candidatul Klaus Iohannis se raportează la obligațiile constituționale îngrijorează, iar acealasi lucru reiese din motivarea CC cu privire la respingerea unui profesionist la Ministerul Justiției", a mai spus liderul PSD.

"În plus și cred că este o premieră, magistrații CCR constată că actualul președinte se contrazice singur în declarații publice", a transmis Viorica Dăncilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Viorica Dăncilă: "Moțiunea nu va trece, rămâneți aceeași adunătură de interese și ipocrizie"