Greu în România: Andrei Duban şi-a schimbat viaţa cu o alimentaţie sănătoasă

De Andrada Popovici.
Publicat: 23.10.2017, 22:53.
Actualizat: 23.10.2017, 22:54

Andrei Duban a luptat cu kilogramele şi a învins. Actorul a dezvăluit pentru campania Greu în România cum şi-a schimbat viaţa cu o alimentaţie sănătoasă.

Actorul Andrei Duban a reușit să slăbească mâncând sănătos

Andrei Duban a luptat cu kilogramele în plus şi a învins. Actorul a dezvăluit pentru campania Greu în România cum şi-a schimbat viaţa cu o alimentaţie sănătoasă.

În epoca modernă, alimentaţia a ajuns să ne definească - se vede pe cântar, pe pielea noastră, în starea noastră de sănătate, dar şi în cea de spirit. Şi-apoi, în cele din urmă, în oglinda noastră cea mai de preţ - copiii. Uneori depăşim limitele şi apoi facem sacrificii. Andrei Duban a slăbit spectaculos - pentru el, dar şi pentru băieţelul lui, pe care acum încearcă să îl înveţe să mănânce sănătos.

"Am ajuns să mă rostogolesc, în loc să merg", spune Andrei Duban
Citește și:

Andrei Duban a slăbit cu o alimentaţie sănătoasă

De dragul familiei, Andrei Duban a mers la un nutriţionist şi a slăbit aproape 13 kilograme, fără să se înfometeze: cu 5 mese pe zi, 3 principale şi două gustări.

"Eu singur am tras semnalul de alarmă. Ajung să mă rostogolesc, în loc să merg", a dezvăluit actorul pentru campania Greu în România.

Andrei Duban şi-a schimbat stilul de viaţă cu o alimentaţie sănătoasă

În urmă cu un an, cântărea 100 de kilograme. Dar lucrurile s-au schimbat cu o alimentaţie sănătoasă.

ANDREI DUBAN, actor:

"E o satisfacţie foarte mare când găseşti o cămaşă în care nu încăpeai. Doamne, iar încap în acea cămaşă! Ce chestie!"

Împreună cu Max, specialist în alimente, am mers la actor acasă. Acum, pentru Andrei Duban, alimentaţia corectă a devenit un stil de viaţă, şi pentru el, şi pentru puştiul lui, Armin.

MAX, nutriţionist:

Cerealele de dimineaţă: sunt atât de bogate în zaharuri, încât le fac atât de periculoase. Şi marketingul acestor produse este agresiv şi păcălitor.

Actorul Andrei Duban vrea ca fiul său să mănânce sănătos

Specialiştii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii spun că, în România, copiilor le lipseşte educaţia alimentară. Alimentaţia de proastă calitate duce nu doar la obezitate, ci şi la alergii, slăbirea sistemului imunitar şi afecţiuni digestive.

Greu în România, Episodul 6

În Episodul 6 al campaniei Greu în România primim cu toţii o lecţie de nutriţie de la cei mai cunoscuţi chefi: Nicolai Tand şi Florin Dumitrescu ne-au primit la ei în familie şi în bucătărie. Şi ne-au arătat soluţiile lor pentru sănătatea copiilor.

Urmăreşte Campania "Greu în România":

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.