Antena Meniu Search
x

Horoscop 13 martie 2021. O discuţie nedorită, un secret dezvăluit şi o împăcare dulce

Horoscop 13 martie 2021. Astrologii anunţă discuţii aprinse, dar întrevăd şi surprize în dragoste pentru unii nativi ai zodiacului.

de Redactia Observator

la 12.03.2021, 15:21

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 13 martie 2021 - Shutterstock
  • Taurii s-ar putea certa cu cineva
  • Gemenii au noroc de bani

Citeşte şi Horoscopul de azi, 12 martie 2021

Horoscop 13 martie 2021 Berbec

O pauză în ceea ce priveşte cariera, domeniul profesional ar putea fi un aspect mai mult pozitiv pentru voi, dragi Berbeci. Puneţi-vă ordine în gânduri şi luaţi decizii importante care vă pot schimba categoric viaţa. Implicaţi-vă în proiecte inovatoare şi nu vă  temeţi să riscaţi. Schimbarea este necesară pentru a vă atinge potențialul maxim. Lăsaţi-vă duşi de val.

Horoscop 13 martie 2021 Taur

O eliberare neașteptată a tensiunii vă paşte astăzi, dragi Tauri. Ceva sau cineva care v-a restricționat și v-a limitat posibilitatea de a vă dezvolta mai ales din punct de vedere profesional vă va aduce în punctul în care să răbufniţi. Astrologii vă recomandă să încercaţi să vă păstraţi totuşi cumpătul şi să vă spuneţi problemele printr-o comunicare benefică ambelor părţi. Poate în final veţi reinstaura pacea.

Horoscop 13 martie 2021 Gemeni

Câteva lucruri ciudate, dar minunate, ar putea să vi se întâmple astăzi, dragi Gemeni. Norocul este de partea voastră. Ați vrut să vă mutați într-un loc mai frumos? Dacă da, acum probabil că veţi avea această ocazie. Vă aşteptaţi la un bonus sau la o mărire de salariu? Astăzi ar putea fi şansa voastră! Singurul dezavantaj este dacă unul dintre evenimente implică bani, nu ar trebui să cheltuiţi peste măsură.

Horoscop 13 martie 2021 Rac

O dispoziție destul de negativistă te afectează încă de dimineață devreme. Însă ar putea dispărea brusc atunci când o persoană apropiată îți aduce vești minunate, îţi dezvăluie un secret la care visai de ceva vreme. Se prea poate ca noutăţile să te facă să te simţi copleşit, însă o să ai curiozitatea satisfăcută şi o mai bună imagine de ansamblu. 

Horoscop 13 martie 2021 Leu

Nativii trebuie să fie mai atenţi la problemele de sănătate, mai ales că de ceva timp neglijaţi să mergeţi la doctor pentru o consultaţie. Psihic vă simţiţi însă minunat. Stresul a dispărut, cel puțin pentru moment, iar energia și entuziasmul sunt mai mari decât au fost de ceva vreme. Acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să luaţi în serios semnalele transmise de corp. 

Horoscop 13 martie 2021 Fecioară

Energiile creative curg precum un râu. Ideile pentru proiecte ar trebui să vină pe bandă rulantă şi să fie cât mai generoase. Abia aştepţi să începi ceva nou. Dragostea și romantismul ar trebui să funcționeze bine în această perioadă. Pentru cei care au senzaţia că relaţia de cuplu nu mai are şanse, o împăcare se arată în peisaj. 

Horoscop 13 martie 2021 Balanţă

Atenție cum comunicați cu cei din jur, dragi Balanţe. S-ar putea ca intențiile voastre să nu fie înțelese și să vă treziți în mijlocul unui conflict de zile mari. Asigurați-vă că nu transmiteți mesaje ambigue, deschise interpretărilor. Exprimați-vă clar, cu curaj și evitați situațiile confuze care pot genera certuri. Spre sfârșitul zilei, o veste s-ar putea să vă ia prin surprindere. Gestionați situația cu tact și sensibilitate. 

Horoscop 13 martie 2021 Scorpion

Dedicați întreaga zi familiei. Nu v-ați mai bucurat de foarte mult timp de o zi relaxantă alături de cei dragi și era timpul să vă luați revanșa. Nu vă displace nici ideea unei escapade de weekend, ce-i drept, nu foarte departe de casă, dar e suficient pentru a vă abate gândurile de la problemele cotidiene. Mici probleme legate de bani vor apărea zilele următoare, dar dacă sunteți calculați veți reuși să ieșiți din acest impas cu capul sus. 

Horoscop 13 martie 2021 Săgetător

Sunteți preocupați de situția financiară a familiei. Cheltuiți mai mult decât produceți și abia mai reușiți să faceți economii. Căutați soluții pentru a fi mai economi chiar și cu riscul amânării unor excursii promise celor dragi. Nici la locul de muncă lucrurile nu sunt prea roz, așa că o discuție despre un eventual bonus sau o mărire de salariu este exclusă în această perioadă. Trebuie să recâștigați încrederea șefilor.

Horoscop 13 martie 2021 Capricorn

Astăzi s-ar putea să te trezești simțindu-te energic, entuziast, optimist și foarte fericit. Este posibil să nu lega acest lucru de nimic logic, așa că nici nu încerca. Profitați la maximum de ceea ce se întâmplă și folosiți acea energie pentru a crea viața dorită. S-ar putea să simți că poți muta munții, dar pentru moment ar fi mai bine să te concentrezi pe mușuroaiele de cârtițe. Fii conservator acum și abordează munții mai târziu!

Horoscop 13 martie 2021 Vărsător

Te-ai simțit trandescendent în ultima vreme, Vărsătorule? S-a împlinit un vis recent sau o presimțire? Orice perspective pe care le primești astăzi nu ar trebui să fie îmbrăcată într-un simbolism complex - ar trebui să fie ușor de înțeles. Scrie-le! Vei dori să le verifici mai târziu. Unele lucruri pe care le vei simți ar putea fi puțin deranjante, implicând poate o persoană publică pe care o admiri. Fii pregătit!

Horoscop 13 martie 2021 Peşti 

Astăzi s-ar putea să te întâlnești cu niște prieteni inteligenți la o cafenea, pentru o conversație intelectuală. Câteva idei fascinante și informații utile ar putea fi schimbate între voi. Multe din cele spuse pot da naștere unor proiecte creative. Dacă nu este prea târziu, mergi pe jos spre casă și limpezește-ți mintea, altfel somnul s-ar putea să îți fie cam agitat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Horoscop » Horoscop 13 martie 2021. O discuţie nedorită, un secret dezvăluit şi o împăcare dulce