Antena Meniu Search
x

Horoscop 16 mai 2018. Bani, aventuri amoroase şi o dorință arzătoare

Horoscop 16 mai 2018. O zi pozitivă, care va trece fără prea multă stres. Veți începe să lucrați cu zâmbetul pe buze, iar sarcinile zilnice vor fi îndeplinite cu simţ de răspundere. Financiar, veţi avea parte de anumite surprize, dar veţi vedea, şi acestea se vor situa de partea pozitivă.

Horoscop 16 mai 2018. Bani, aventuri amoroase şi o dorință arzătoare
Horoscop 16 mai 2018. Bani, aventuri amoroase şi o dorință arzătoare - Observator.tv

Horoscop 16 mai 2018. O zi pozitivă, care va trece fără prea multă stres. Veți începe să lucrați cu zâmbetul pe buze, iar sarcinile zilnice vor fi îndeplinite cu simţ de răspundere.

Pe plan personal veţi avea împliniri diverse, iar în relaţie domneşte pacea şi liniştea. Financiar, veţi avea parte de anumite surprize, dar veţi vedea, şi acestea se vor situa de partea pozitivă a destinului.

Horoscop 16 mai 2018 pentru Berbec

Berbecul astăzi nu va accepta propuneri, iar asta nu e tocmai recomandabil.  Când cineva îţi sugerează că nu ar fi rău pentru tine să mai scapi de câteva kilograme în plus, nu trebuie să te simţi atacat. Nu poți să nu recunoști că în cuvintele lor există un pic de adevăr. Acest lucru înseamnă că ar trebui să începeți să gândiţi la o dietă şi la un program de sport. E un traseu mai dificil, dar trebuie să începeţi de undeva. Dacă o ţineţi aşa, veţi avea numai de suferit, iar sănătatea ar trebui să fie pe primul loc.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 16 mai 2018 pentru Taur

Taurul pe16 mai 2018 ar trebui să ajusteze criteriile de calificare pentru rolul partenerului. Fericirea prezentă vă va fi asigurată doar de un partener serios, matur emoțional, gata să vă fie aproape atât în momente vesele cât şi în cele stresante. Nu căutați această persoană în mulțime, deoarece riscați să găsiţi pe cineva zburdalnic și frivol. Poate o idee ar fi să vizitați şi site-uuri dedicate relațiilor serioase și să vedeți cine îndeplineşte majoritatea criteriilor dvs. Plus că îi şi puteţi vedea şi discuta cu ei.

Horoscop 16 mai 2018 pentru Gemeni

Ziua va părea lungă și obositoare pentru Gemeni. Va trebui să vă chinuiţi cu o afacere obișnuită, iar acest lucru vă va urmări atât la locul de muncă, cât și la domiciliu. Aveți două căi. Prima este să accepți cu umilință această rutină, dar să nu uiți că se va termina la un moment dat. A doua opțiune este încercarea de a schimba această viață monotonă, oferindu-i culori luminoase. Urmând a doua cale, găsiți o ocupație care vă oferă o bucurie deosebită.

Horoscop 16 mai 2018 pentru Rac

Racul astăzi va fi un adevărat protejat al destinului. Adevărat, toate cadourile vieţii vor fi destul de banale, dar numărul lor este copleşitor. O surpriză financiară, rezolvaţi multe probleme care vă deranjau somnul şi în sfârşit problemele din relaţie se termină. La sfârșitul acestei zile, veți descoperi o rețetă care vă ajută rapid să scăpați de excesul de greutate. Apropo, în lupta împotriva excesului de greutate, de asemenea, sunteți astăzi foarte norocoși. Veți găsi un antrenor profesionist, care chiar se va implica în efortul dvs.

Horoscop 16 mai 2018 pentru Leu

Pe 16 mai Leului îi este interzis să-și compare viaţa cu a altcuiva. Permițându-vă aceste comparații, riscați o depresie majoră, cu tendința de a observa că, din păcate, nu sunt în favoarea ta. Încercaţi să trăiți cât mai pozitiv posibil, eliminând tot ce interferează cu confortul dvs. psihologic. Nu uitați că fericirea reală nu stă în grosimea portofelului dvs.,ci în armonia din interiorul lumii voastre interioare. Cu cât gândiţi mai pozitiv, cu atât viaţa o să vi se pară mai uşoară. Nu vă uitaţi la alţii. Poate alţii au probleme grave, pe care le ascund.

Horoscop 16 mai 2018 pentru Fecioară

Această zi nu va surprinde Fecioara. În timp ce îți îndeplineşti cu sârguință munca obligatorie, totul va ajunge lent și ușor la finalizare. Seara ia-ţi timp liber numai pentru tine însuți. Va fi util dacă aranjezi o mica plimbare, undeva în natură. Dacă ai o grădină, puţină relaxare la umbră vă va oferi o satisfacție specială. E abia mijlocul săptămânii şi trebuie să-ţi menţii un ritm normal, care să nu te destabilizeze.

Horoscop 16 mai 2018 pentru Balanţă

Balanța pe16 mai 2018 nu va ține cont de sfatul unui prieten sau unei rude apropiate. Imediat după aceea, o persoană va apărea lângă tine, care, evident, nu este demnă de tine. Veți înțelege acest lucru mai târziu, dar pentru moment, ochii tăi vor fi orbiți de pasiunea plină de sentimente. Cu toate acestea, de îndată ce vă întoarceți spatele, pasiunea dvs. va începe să flirteze cu toată lumea, inclusiv cu cel mai bun prieten, fără vreo jenă. Ar trebui să vă abţineţi cât mai curând posibil de la aceste pasiuni și să înlăturați acest atașament din inima voastră.

Horoscop 16 mai 2018 pentru Scorpion

Scorpionii astăzi vor fi cam leneşi în îndeplinirea sarcinilor de serviciu. Acest lucru nu vă va distruge profesionalismul, dar nu este cel mai bun mod de a arăta rezultatele muncii în echipă. Pentru a nu provoca nemulțumirea colegilor, cât mai curând posibil, încetaţi cu lenea. Stabiliți-vă un nou scop sau găsiți un motiv bun care să vă oblige la o muncă productivă. Acest motiv poate fi un coleg drăguţ, în compania căruia veți ajunge să lucrați.

Horoscop 16 mai 2018 pentru Săgetător

Sagetatorului astăzi nu îi este recomandat să schimbe nimic în aspectul său exterior. Puteți efectua astfel de modificări numai după ce alte persoane vă oferă un sfat în legătură cu acest lucru. Deci, dacă sunteţi cu adevărat încântați de viitoarea coafură, aşteptaţi sfatul unui profesionist în materie. De asemenea, tot pe acest subiect, încercaţi să obțineți un accesoriu nou, care vă va evidenția aspectul, dar nu îl va schimba radical.

Horoscop 16 mai 2018 pentru Capricorn

Capricornii astăzi vor acționa ca un profesor pentru un începător care tocmai a devenit o parte din echipa lor. La început nu vă va plăcea această misiune. Apoi, veți găsi în el un aspect interesant, care nu are prea mult de-a face cu munca dvs. Este posibil să vă placă noul coleg și veți deveni îndrăgostiți de visul de a face această persoană jumătatea dvs.  Nu e vreo surpriză, pentru că şi noului coleg îi convine. Dar mare atenţie la detalii. Obţineţi informaţii dacă are sau nu o relaţie cu cineva.

Horoscop 16 mai 2018 pentru Vărsător

Varsatorul astazi va fi condus de o fabuloasă inspiraţie creativă. Dacă sunteți membru al uneia dintre profesiile creative, astăzi veți crea capodopera vieții dvs. Veți face primul pas spre acest scop, dar nu e necesar să îl implementați într-o singură zi. Oricum, veți avea un motiv bun să fiți mândri de dvs. și veți simți, de asemenea, un sentiment de împlinire emoțională. Acest lucru este absolut normal pentru un artist care a transferat o parte din el în proiectele sale creative.

Horoscop 16 mai 2018 pentru Peşti

Pestii astazi vor fi in centrul atentiei. Acest lucru se întâmplă datorită aspectului fizic deosebit de sexy, mai potrivit pentru vizitarea plajei decât pentru muncă. Văzând aspectul tău, șeful va exploda de indignare. Nu, nu va obligă să schimbați imediat hainele, dar în cele din urmă vă spune că nu mai trebuie să apăreţi în acest fel la locul de muncă. Păstraţi tăcerea ca răspuns, deoarece nu există un singur argument care ar putea justifica pe deplin alegerea dvs.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 16 mai 2018. Bani, aventuri amoroase şi o dorință arzătoare