Antena Meniu Search
x

Horoscop 19 februarie 2022. Zodia infidelă care va trăda fără să stea pe gânduri

Horoscop 19 februarie 2022. Astrele anunţă o zi încărcată pe plan amoros. În timp ce unii nativi pun la cale clipe de neuitat cu partenerul de viaţă, alţii simt fluturi în stomac cu gândul la o relaţie din trecut. Pe plan profesional, mai multe zodii se bucură de câştiguri neaşteptate. 

de Redactia Observator

la 19.02.2022, 10:06

Vezi și

Horoscop 19 februarie 2022 Berbec

Se aud veşti bune legate de o promovare. Munciţi din greu pentru postul la care visaţi, aşa că bucuria o să fie înzecită. Nu trebuie să vă epuizaţi, chiar dacă pare tentant să trageţi cât mai mult pe ultima sută de metri. Pe plan amoros, lucrurile nu sunt la fel de roz. De ceva vreme tot cochetaţi cu trecutul, iar partenerul de viaţă va afla că sunteţi infidel, spun astrele

Horoscop 19 februarie 2022 Taur

Debordaţi de energie, iar magia zilei de sâmbătă pune stăpânire pe starea voastră de spirit. Aveţi chef de distracţie şi plănuiţi o ieşire pe seară. Sunteţi extrem de visători, iar gândul vă zboară deja la un răsărit pe plajă. Nici cu dragostea nu staţi rău. Deşi este cineva în prezent care vă aduce bucurie, vă fuge gândul tot la o persoană din trecutul nu foarte îndepărtat. Aveţi grijă!

Pe acelaşi subiect

Horoscop 19 februarie 2022 Gemeni

Abia așteptați să organizați o mică escapadă departe de oraș, să vă deconectați de la haosul de peste săptămână. Aveți nevoie să vă reîncărcați bateriile, să vă odihniți și să vă pregătiți pentru o perioadă aglomerată. 

Horoscop 19 februarie 2022 Rac

Vă pregătiți să vă reuniți cu familia, în weekend, și să vă bucurați de liniște, departe de oraș. S-ar putea ca un coleg de muncă să vă ceară sfaturi cu privire la o problemă medicală cu care v-ați confruntat și voi. Experiența vă poate ajuta în acest sens. 

Horoscop 19 februarie 2022 Leu

Nativii zodiei Leu uită azi de grija banilor. Aveţi noroc pe plan financiar şi vă bucuraţi, în sfârşit, de o binemeritată pauză. Schimbarea de perspectivă nu trece neobservată nici de cei din jur, care vi se alătură în acest weekend şi vă susţin în toate "aventurile" pe care le plănuiţi. Şi, chiar dacă în dragoste astrele nu anunţă surprize majore, nu veţi avea parte nici de certuri sau dezamăgiri. Doar sănătatea le-ar putea juca feste unora dintre nativi, aşa că fiţi atenţi să vă îmbrăcaţi corespunzător pentru vremea de afară.

Horoscop 19 februarie 2022 Fecioară

Fecioarele au astăzi extrem de multă încredere în forţele proprii, iar asta le ajută cu siguranţă pe toate planurile. Astrele vă zâmbesc şi vă inspiră în relaţiile cu cei dragi, cărora le reamintiţi prin gesturi mici cât de mult înseamnă pentru voi. Este un moment prielnic şi pentru discuţii mai serioase, despre greşeli din trecut, care vor fi iertate dacă vă pledaţi bine cauza. Spre seară, totul se concentrează asupra inimii şi a vieţii amoroase. O cină romantică, la lumina lumânărilor, nu este o idee rea chiar dacă a trecut Valentine's Day. 

Horoscop 19 februarie 2022 Balanță

Aspectul fizic al unei persoane contează foarte mult pentru tine, însă uneori e bine să dai mai multă importanță laturii interioare, să încerci să afli cum gândește și ce simte persoana de lângă tine. Astăzi vei fi mult mai contemplativ decât de obicei. S-ar putea să-ți fie de ajutor să își notezi gândurile undeva.

Horoscop 19 februarie 2022 Scorpion

Problemele financiare ar putea să întârzie începerea unui nou proiect la care ai visat mult. Poate că nu ai fondurile necesare, ori costul e mai mare decât te așteptai inițial. Nu dispera. E o întârziere temporară. Regândește-ți bugetul și fă câteva concesii. Folosește-ți ingeniozitatea înnăscută pentru a rezolva problema, iar proiectul ar trebui să fie perfect.

Horoscop 19 februarie 2022 Săgetător

Ziua poate fi afectată de un mic scandal. Unele persoane din anturajul tău, în special femeile, se vor apuca să bârfească. Curiozitatea ta va fi cu siguranta trezită, dar nu fi tentat să te alături lor. Situația nu este aşa cum pare, ai nevoie de mai multe informaţii înainte de a trage concluzii. Concentrează-te pe propriile interese și îngrijorează-te de scandal mai târziu.

Horoscop 19 februarie 2022 Capricorn

Ești intuitiv din fire, dar astăzi este posibil să ai parte de un amalgam de premoniții. Ar putea ieşi la suprafață traume vechi de care te poți elibera. Acum ai şansa să îţi împlineşti visul. Simțul tău estetic este, de asemenea, foarte ridicat.

Horoscop 19 februarie 2022 Vărsător

Azi te gândeşti la relaţiile sexuale şi romantice. Te simţi pasional, iar emoţiile tale sunt bogate şi adânci. În astfel de momente probabil că vrei să te concentrezi asupra plăcerilor tale, dar este important să fii sensibil şi la ce vrea partenerul tău. Filmele sau cărţile deocheate ar putea fi atractive şi s-ar putea să te tenteze să faci cumpărături la Victoria's Secret. 

Horoscop 19 februarie 2022 Pești

Un membru al familiei s-ar putea să se simtă deprimat şi ai putea fi tentat să îl încurajezi ca să îl pui pe picioare. Nu face asta! Nu vor răspunde pozitiv la acţiunile tale şi chiar ar putea crea nişte tensiuni în casă. Propria ta încredere în tine ar putea fi la un nivel minim. Eşti cel mai aspru critic al tău, dar azi eşti un pic confuz. Încearcă să fii corect cu toată lumea din jurul tău, dar mai ales cu tine.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Horoscop 19 februarie 2022. Zodia infidelă care va trăda fără să stea pe gânduri